Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kylie Jenner for Adidas

Kylie Jenner dropper Puma

«1000% Kylie is on Yeezy team!!!»

Kanye West var garantert en av dem som jublet da det forrige uke ble kjent at Kylie Jenner dropper Puma til fordel for Adidas.

Med det er hun i godt selskap med resten av familien.

«Det kommer aldri til å bli en Kylie Puma noe som helst. 1000% Kylie is on Yeezy team!!!»», tweetet West da det i 2016 ble kjent at Jenner hadde signert en gigantavtale med sportsmerket som deres ansikt utad.

Kanye West.

Det ble det. I tillegg til å fronte Puma i en rekke kampanjer, lanserte hun også sin egen kolleksjon for sportsgiganten som allerede har både Rihanna og Jay-Z med på laget som kreative direktører, noe som har gitt både Adidas og Nike hard konkurranse.

Men nå er altså Jenner endelig på team Adidas. På sin Instagram stories slapp hun nyheten med et par Adidas Falcons på beina – sportsmerkets nye sneakermodell som Jenner fronter.

«Jeg er så glad for å kunngjøre at jeg offisielt er en Adidas-ambassadør», skrev hun. I en uttalelse i forbindelse med Falcon-modellen sier Jenner at hun «alltid har elsket adidas» og at det er «spennende å nå være en del av Originals-familien, spesielt for Falcon».

Hovedbilde: Adidas

Les også: Kendall Jenner bryter stillheten etter modell-kommentar

Les også
Dette skjer i Oslo på 17. mai

Siste saker

Mest lest nå
Les mer