Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Kendall Jenner bryter stillheten etter modell-kommentar

«Jeg vil at alle skal vinne».

Forrige uke skrev vi om Kendall Jenner som har fått modellkollegaer på nakken etter at et sitat hun gav til Love Magazine i forbindelse med et intervju ble postet på magasinets Insta-konto. Det fikk modeller over hele verden til å steile.

«Jeg har aldri vært en av de jentene som ville gå rundt 30 visninger på en sesong eller hva faen disse jentene gjør»-kommentaren er nå slettet fra Love Magazines Instagram.

Reaksjonene lot ikke vente på seg.

Den russiske modellen Daria Strokous var blant dem som selv tok til Instagram for å si sin mening om Kendall-kommentaren.

På sin Insta Story skrev hun blant annet; «Hva faen disse jentene gjør er å gjøre deres beste OG de prøve å tjener penger så de kan forsørge seg selv og familien».

Også modell  Teddy Quinlivan gikk ut mot Jenner, og i en lengere tekst på sin Insta Story skriver hun blant annet; «Modeller kommer ikke bare fra Calabasas… De kommer fra Somalia, den sibiriske tundra, en landsby i Kina og trailerparker i Tennessee».

Talspersoner for Jenner gikk raskt ut og sa at kommentaren var tatt ut av sammenheng, men det var lenge stille fra modellen selv før hun  i en rekke tweets forsøkte å forklare kommentaren.

På Twitter skriver Jenner blant annet; «Jeg ble misforstått i et nylig intervju over helgen, og det er viktig for meg å klargjøre dette. Det var ment som et kompliment, men dessverre ble ordene mine vridd og tatt ut av kontekst. La meg være helt klar; respekten jeg har for mine modellkollegaer er grenseløs».

Hun runder av med tweeten «Dyrk godhet nå og for alltid».

Hovedbilde: Skjermdump Insta og Love Magazine

Les også: Bloggfavoritt får mangfold-kritikk

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer