kim kardashian og naomi campbell. foto: getty images

Kim Kardashian innrømmer å ha kopiert supermodellen

«Forever Naomi».

Kopianklagene mot Kardashian/Jenner-familien er ikke noe nytt, men den siste tiden har spesielt Kim Kardashian fått kritikk for å kopiere stilen til et helt spesielt 90-tallsikon.

Flere av hennes antrekk de siste par ukene har nærmest vært identiske med supermodell Naomi Campbells fra 90-tallet.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tette bånd med fast fashion-kjede

Bare den siste måneden har reality-stjernen vist seg i hele fire Versace-kjoler som er de samme Campbell brukte på 90-tallet. Det samme gjelder en drakt signert Maison Alaia.

Kardashian har utvilsomt utviklet en forkjærlighet for 90-tallsmoten med kjente navn som Thierry Mugler, Jean Paul Gaultier, Azzedine Alaia og Versace. Vintage-kjolen hun bar signert Mugler tidligere i år satt forøvrig fart på ryktene om tette bånd mellom Kardashian og fast fashion-kjeden Fashion Nova.

Innrømmer inspirasjon

En rekke anklager, en del latterliggjøring og et par memes senere innrømmet Kardashian mandag at hun blir inspirert av Campbell.

I en post på Instagram der hun på flere bilder poserer i en vintage-kjole fra Versace, skriver hun «Forever Naomi» i bildeteksten. W Magazine skriver at dette er kjolen Campbell hadde på da hun debuterte på catwalken for Versace i 1996. Det er også denne kjolen supermodellens voksfigur på Madame Tussauds i London er kledd i.

https://www.instagram.com/p/BvbjkYRHuUx/

Hovedbilde: Getty Images

Les også: Edda Gimnes om The Met-utstillingen: – En ære

Artikkelen fortsetter under annonsen