Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde via Instagram @kimkardashian

Kim Kardashian og Kendall Jenner fronter 90-talls inspirert Givenchy-kolleksjon

Hyller designeren med nye bilder.

Den store trenden med 90-talls-mote ser ikke ut til å skulle ta slutt med det første.

I dét Givenchys nyeste kolleksjon, som er kreativ leder Matthew Williams’ debutkolleksjon, nå lanseres, poster nemlig to i Kardashian-Jenner-klanen bilder av seg selv iført klær som er så 90-talls som det får blitt.

Kim Kardashian har valgt en kjole med så lav rygg at stringtrusen kommer tydelig til syne. Kendall Jenner har på sin side gått for en gjennomsiktig kjole, overstrødd med krystaller.

Les også: Sjekk Kylie Jenners svindyre bursdagsgave

Se dette innlegget på Instagram

@matthewmwilliams dressed me up 🤠🤍😌 at home in the new @givenchyofficial by MATT WILLIAMS 🤍 congrats you genius!!! what a beautiful collection

Et innlegg delt av Kendall (@kendalljenner)

Kaller Givenchy-designeren for «et geni»

I juni i år ble det kjent at Matthew Williams ville ta over som kreativ leder for det franske motehuset Givenchy.

De tre foregående årene var det den populære designeren Claire Waight Keller som hadde sittet i rollen. Williams har tidligere vært med på å grunnlegge it-merke 1017 ALYX 9SM.

Kolleksjonen reality-søstrene bærer er den første han har skapt for merket.

I caption på Instagram kaller Kendall Williams for «et geni», mens Kim gratulerer designeren og påpeker at hun «gleder seg til å bære alle plaggene han har sendt henne».

I juni fortalte den amerikanske designeren til WWD at det å bli ansatt som kreativ leder for Givenchy var en «livslang drøm» som gikk i oppfyllelse.

Kjendistung lansering

Kardashian-Jenner-søstrene er ikke de eneste kjendisene som poserer iført Givenchy nå. I forbindelse med lanseringen har Williams tydeligvis klart å hanke inn en rekke kjente fjes. Blant dem finner man artistene Skepta, Tony Touchdown og Kehlani, skuespillerne Liv Tyler og Julianne Moore, influencerne Caro Daur og Irene Kim og supermodellene Natalia Vodianova og Naomi Campbell.

Se dette innlegget på Instagram

@naomi is look 5 #givenchyfamily

Et innlegg delt av GIVENCHY (@givenchyofficial)

Les også: Hvorfor hater alle Emily in Paris?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer