Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kylie Jenner gav Cardi B en Hermès Birkin bag i bursdagsgave
Foto via Instagram/@kyliejenner

Kylie Jenner gav Cardi B en Hermès Birkin bag i bursdagsgave

Og hun var ikke den eneste.

Det er ingen hemmelighet at Kylie Jenner er stor fan av det franske luksusmotehuset Hermès’ kanskje mest kjente veskemodell Birkin. 23-åringen eier nemlig en hel del av dem, inkludert det som gjerne refereres til som «verdens dyreste» og «verdens viktigste» veske, Himalaya Birkin.

Nylig matchet hun manikyren til sin nyeste veske – en diamantbelagt Birkin i krokodilleskinn med en prislapp på rolige 12 000 dollar, i overkant av 111 3000 norske kroner.

Kylie Jenner gav Cardi B en Hermès Birkin bag i bursdagsgave
Kylie Jenner i sin private jet på vei til venninnen Cardi B sin bursdag i Las Vegas. Foto: Foto via Instagram/@kyliejenner

Men Kylie Jenner er heldigvis raus med sin forkjærlighet for franske luksusvesker. For venninnen Cardi B sin bursdag fløy hun inn til Las Vegas i sin private jet til rapperens sjuke bursdagsfeiring. Med seg i bursdagsgave hadde hun – en blå Hermès Birkin-veske, selvsagt.

Takket Kylie Jenner

«Se på denne Birkin-vesken. Tusen takk, Kylie Jenner», skrev nå 28 år gamle Cardi B på sin Instagram Story.

Kylie Jenner gav Cardi B en Hermès Birkin bag i bursdagsgave
Skjermdump via Instagram/@iamcardib

Den blå Birkin-vesken fra Kylie kan ha en verdi på mellom 11 000 og 25 000 dollar, skriver Page Six. Det tilsvarer et sted mellom 100 000 og 230 000 kroner.

Det var forøvrig ikke den eneste Hermès-vesken Cardi B fikk til bursdagen sin. Fra sine venner hos fast fashion-gigant Fashion Nova fikk rapperen en mintgrønn Kelly-veske.

Kylie Jenner gav Cardi B en Hermès Birkin bag i bursdagsgave
Cardi B med Hermès Sunrise Birkin bag. Foto via Instagram/@iamcardib

På sitt eget afterparty ble Cardi B dessuten spottet i en bikini fra Fashion Nova, hvite høye hæler og en regnbuefarget Hermès Sunrise Birkin. Den har en prislapp på 38 450 dollar, tilsvarende over 350 000 kroner.

Blant gjestene på bursdagen, som inkluderte blant annet en kake formet som gullbarrer, strippere som underholdning og pengedryss, var i tillegg til Kylie Jenner, Megan Thee Stallion, The Weeknd og eksmannen Offset – som Cardi B kysset.

Bursdagen til Cardi B gikk alt annet enn rolig for seg. Foto via Instagram/@iamcardib

Les også: Norsk designer kler opp nok en superstjerne

Siste saker

Mest lest nå
Les mer