Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kanye West kaller Puma for søppel - nå beklager han
Kanye West beklager etter Twitter-rant. Foto: Rich Fury/VF20/Getty Images for Vanity Fair

Kanye West sier unnskyld til Puma etter å ha kalt merket for «søppel»

«Jeg burde ikke ha sagt noe».

«Jeg er sjefen for adidas. Jeg skal føre adidas og puma sammen igjen – og meg og jay sammen igjen. Alle pumas design er flaut søppel. Men jeg vil personlig designe puma og adidas og alt vil bli ok», skrev Kanye West på Twitter tidligere denne uken.

Hans Jay-referanse er forøvrig til kollega Jay-Z som i 2018 ble ny kreativ direktør for Puma.

Nå ber Chicago-rapperen om unnskyldning.

43-åringen tok igjen til Twitter for å beklage for å ha kalt Puma for søppel etter å ha snakket med Kareem «Biggs» Burke, medgrunnlegger av Wests tidligere plateselskap Roc-A-Fella Records.

«Jeg har snakket med Biggs. Jeg burde ikke ha sagt noe offentlig om Puma…jeg beklager til Emory og Jay og hele Puma-crewet», skriver han.

Verken Puma eller Adidas har ønsket å kommentere saken, skriver nettsiden Footwear News.

Hektisk uke for Kanye West

Det er ikke første gang Ye har fyrt av mot Puma. Tilbake i 2016 hevdet han – også på Twitter – at svigerinnen Kylie Jenner var «1000 prosent på Yeezy sitt lag» og det var tilsvarende «1000 prosent sikkert at det aldri vil bli en Kylie Puma noe som helst».

Bare dager senere signerte Kylie Jenner en gigantavtale med Puma som deres ansikt utad.

I tillegg til å fronte merket i en rekke kampanjer, lanserte hun også sin egen kolleksjon for sportsgiganten som allerede hadde både Rihanna og Jay-Z med på laget som kreative direktører. Det har gitt både Adidas og Nike hard konkurranse. I 2018 droppet hun imidlertid Puma til fordel for Adidas.

Kanye West virker forøvrig å ha en svært produktiv uke. På onsdag postet han alle Universal Music-kontraktene sine på nettet samt en video hvor han urinerer på en av sine 21 Grammy-statuetter. Se kontraktene og snutten der han tisser på en av sine Grammy-priser hos våre venner i 730.no.

Les også: Bella Hadid facetuner ikke bare seg selv

Siste saker

Mest lest nå
Les mer