Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Jennifer Aniston gjør narr av Rachel Green sitt yndlingsplagg

Påpeker det absurde ved en høyhalset, ermeløs genser.

Det nærmer seg 20 år siden siste episode av Friends ble sendt. Siden den gang har serien levd videre gjennom alskens strømmetjenester, samtidig som en ny generasjon har blitt introdusert for den.

Lenge lurte man på om gjengen noensinne ville samles på skjermen igjen. For hva skjedde egentlig videre med Ross, Rachel, Chandler, Monica, Phoebe og Joey etter at de tok den siste koppen med kaffe på Central Perk?

Og for kort tid siden ble fansens bønner hørt. De seks skuespillerne ble forent i en reunion-episode der de dro tilbake til det originale settet, mimret og avslørte hva som skjedde behind the scenes.

Med seg på laget hadde de en rekke kjendiser, blant andre Cara Delevingne, Malala, Cindy Crawford og Justin Bieber. Produksjonen fikk dog smekk på lanken for manglende mangfold.

Les også: Nå raser familien over Netflix sin nye moteserie Halston

Nå, mens mimringen og nostalgien fremdeles står i fokus for de seks vennene, gjør Jennifer Aniston narr av ett av Rachel Green sine favorittplagg.

Det er via Instagram Stories at Hollywood-skuespilleren deler en tegning fra New Yorker. Der har de nemlig påpekt hvor tåpelig en ermeløs, høyhalset genser er.

Dette var tilfeldigvis blant Rachel Greens mest brukte plagg i Friends, noe Aniston velger å poengtere. I neste Story har hun nemlig lagt ut bilder fra serier der hun bærer en ermeløs turtleneck.

Jennifer Aniston gjør narr av Rachel Green sitt yndlingsplagg

Aniston sine stories bærer selvfølgelig et humoristisk preg. Og motenettstedet Marie Claire, som først skriver om dette, påpeker at Aniston tross alt valgte å ikle seg denne typen «tåpelige» plagg under reunion-episoden også. Så altfor ille kan ikke dette plagget være tross alt.

Tidligere i år ble det forøvrig kjent at Rachel Greens frisyre er en av de mest trendy du kan ha.

En layered klipp har nemlig sust inn i trendbildet og tatt over for den rette boben som har vært gjeldende i flere sesonger. Så kanskje du kan la deg inspirere av den populære karakteren og kjøre både ermeløs, høyhalset genser og layered klipp?

Les også: 5 nye serier å binge nå

Siste saker

Mest lest nå
Les mer