Nå tar hun over som redaktør for britiske Vogue

Får styre som hun vil med det store september-nummeret.

Tradisjonelt sett har magasinenes september-utgave vært årets største; det nummeret der man virkelig har vist muskler, inkludert flest flashy reklamer og – selvfølgelig – spyttet inn mest penger. Dette skrev Melk & Honning om sent i 2017, da vi tok for oss September-numrene – og hvorfor de også muligens er i endring.

Blant magasinene det knyttes mest forventning til er selvfølgelig Britiske Vogue, spesielt etter at Edward Enninful tok over som sjefredaktør. Siden han kom inn i bildet har det 103 år gamle magasinet fått en ny vind i seilene, og blitt hyllet for blant annet økt mangfold og inkludering.

Oppmerksomheten rundt magasinet blir nok ikke akkurat noe mindre nå som Enninfuls siste utspill er blitt gjort kjent: Han har nemlig bedt selveste Hertuginnen av Sussex Meghan Markle om å være gjesteredaktør for magasinets september-nummer.

Ikke første gang Markle er en del av magasinverdenen

Internasjonale medier, blant andre Refinery29, melder at Markle ikke bare vil kuratere magasinet, men også bidra med en egen kronikk – som det selvfølgelig knyttes stor spenning til. I tillegg til dette sies det at hun vil la andre kjente, sterke og kvinnelige såkalte «Change-makers» – altså folk med innflytelse til å forandre – få komme til ordet gjennom personlige essays.

September-nummeret vil også inneholde eksklusive bilder av hertuginnen, Prins Harry og lille Archie, som etter ryktene vil bli tatt på Frogmore Cottage – parets hjem i Windsor i England.

Det er ikke første gang Markle er en del av magasinverdenen. I tillegg til å være skuespiller – mest kjent gjennom den populære tv-serien «Suits» – grunnla hun nemlig i 2014 livsstilsnettmagasinet kalt «The Tig». Men som prinsefrue måtte hun legge ballen død, sammen med skuespillerkarrieren, for å fokusere på alle sine rojale plikter.

Les også: Alt om kjolene til Meghan Markle