Holzweiler slipper samarbeid med Hypebeast

Holzweiler lanserer samarbeid med Hypebeast

– Glade for å kunne jobbe med et slikt banebrytende medium og retailer.

Bare uker etter at det norske motemerket presenterte sin AW19-kolleksjon i København slipper de nå et samarbeid med det internasjonale motenettstedet Hypebeast.

Samarbeidet består av essensielle plagg som knytter Holzweilers norske identitet opp med Hypebeasts historie for SS19.

–  De besøkte vårt showroom i Paris og hadde sett Hanger– plaggene før de besøkte oss. Både Hypebeast.com og Hypebae hadde tidligere publisert artikler om Holzweiler. Så da vi begynte å diskutere et mulig samarbeid, ble vi begge solgt på ideen, sier Susanne Holzweiler.

Kolleksjonen består av styles fra Holzweilers Hanger-arkiv tolket for å matche Hypebeasts logo-baserte identitet i det som er samarbeidets signaturfarge; neonrosa. I kolleksjonen er en neonrosa hang-on-hoodie, en hvit t-skjorte med neonrosa hang-on-hanger og en neonrosa bum-bag.

– De elsket neonfargene vi lanserte for SS19. Men de ønsket virkelig noe spesielt, noe eksklusivt, og det var slik vi fikk ideen om å bruke neonrosa. Hypebeast er veldig klar over deres målgruppe, og hva de velger når de handler på nettet, så vi er veldig glade for å kunne jobbe med et slikt banebrytende medium og retailer som Hypebeast.

Holzweiler har tidligere samarbeidet med blant annet kultbutikken Storm i København og nå nedlagte Colette i Paris. Samarbeidet med Hypebeast vil bli solgt online via Holzweilers egen webshop og Hypebeasts hbx.com.

Alle bilder via Holzweiler. Modell: Jenni Yang. Foto: Marthe Thu.

Les også: Nye tall viser stadig nedgang for kleskjedene