Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Holzweiler samarbeider med Storm

Holzweiler gjør collab med Køben-basert kultbutikk

– Det føles veldig riktig.

Det er ingen nyhet at man internasjonalt har fått øynene opp for norsk mote, og kanskje spesielt Holzweiler. For bare noen dager siden skrev vi om motenettstedet Hypebae som skrev om det de kalte et «mystisk norsk merke» som Gigi Hadid stadig sverger til. Hun har ved flere anledninger blitt spottet i design fra Holzweiler. Det samme har blant andre Kylie Jenner.

Nå er det motenettstedet Hypebeast som omtaler det norske motemerket, og slipper nyheten om at de nå lanserer en felles capsule-kolleksjon med den København-baserte butikken Storm.

– Vi har i lengere tid snakket med Rasmus [eier av Storm] omkring et samarbeid, men nå føltes tiden veldig riktig. Storm og Rasmus er en retailer som vi beundrer for hans kompromissløshet og evnen til å kombinere både street og luxury på en riktig måte. Han har alltid gjort sin egen greie og hatt stor innflytelse på mange viktige retailere worldwide, sier Andreas Holzweiler til Melk & Honning.

Kolleksjonen er unisex, og består blant annet av en ny utgave av den superpopulære hettegenseren med kleshenger på som fikk Holzweilers nettbutikk til å kræsje sist den ble lansert. I denne kolleksjonen kommer hoodien med neonfarget henger-logo i Storms signatur rosa og oransje. Kolleksjonen omfatter også en langermet genser med høy hals som vi kjenner igjen fra merkets tidligere sesonger – denne gangen med påskriften «With Storm Comes Love» samt to tracksuits – en i navy med hvit stripe og en i grått med navy og hvitt rutemønster.

Kolleksjonen dropper 30.mai i Holzweilers og Storms egne webshop.

Holzweiler og Storm lanserer collab  Holzweiler og Storm tracksuit og hoodie Holzweiler og Storm gjør samarbeidskollelksjon

Alle bilder via Holzweiler

Les også: Peter Dundas åpner butikk i Los Angeles

Siste saker

Mest lest nå
Les mer