Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

H&M Loves Music sparker i gang festivalsesongen

SPONSET ARTIKKEL.

H&Mlovesmusic

Anna of The North/Julie Bergan/Philip Emilio/Smerz

For fjerde år på rad arrangerer H&M gratis musikkfestival i hovestaden – med en høyaktuell line-up med både etablerte og up-and-coming artister.

H&M ønsker med festivalen å fremme unge norske artister, samt feire en levende musikk- og festivalkultur. Heldagsfestivalen tilbyr musikk til alle og enhver, enten du har lyst til å synge med til «du fortener ein som meg» eller danse rompa av deg utover nattestimene. Kanskje du til og med oppdager en ny favoritt.

Lørdag 4.juni på Vulkan Arena kan du få med deg blant annet Unge Ferrari & Tomine Harket, Anna of the North, Smerz, Julie Bergan, Daniel Kvammen, Kildaphew og Bendik.

I år er H&M Loves Music i samarbeid med Oslo Musikkfest som har 25-års jubileum, som også vil arrangere konserter på utendørsscener rundt om i Oslo samme dag.

Les også: Stilorama: Danielle fra Kildaphew

H&MLOVE2

Daniel Kvammel/Bendik/Izabell/Unge Ferrari & Tomine Harket

Heldagsfestivalen er gratis og åpen for alle, og starter kl. 14 på utescenen på Vulkan Arena. Kl. 21 beveger festivalen seg innendørs til en mer intim klubbsetting. For å få tilgang til konsertene på kveldstid må du være over 18 år og melde deg på her.

H&M er ikke fremmed med å forene mote og musikk. For eksempel har kleskjeden vært sponsor av Coachella i 7 år, og lanserte i år sin andre kolleksjon i samarbeid med festivalen.

Se hele programmet til H&M Loves Music her:

Screen Shot 2016-05-24 at 11.13.54

Les også: H&M har kjøpt seg inn i svensk toppbloggers klesmerke

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer