Bilde: Mike Marsland/WireImage/Getty

Her går norske Nikoline på catwalken for Burberry

Spås en lysende modellkarriere.

Mandag, var det duket for Burberrys visning under moteuka i London.

Siden Riccardo Tisci tok over stafettpinnen etter Christopher Bailey for omtrent nøyaktig to år siden, har har bragt inn virkelige a-listers i både kampanjene og visningene for det erkebritiske motemerket. For med lang fartstid i bransjen, blant annet som sjefdesigner for Givenchy, har italieneren bygget seg opp et voldsomt nettverk av kjente fjes.

Mandagens visning var intet unntak. Blant supermodellene som dukket opp på catwalken var Irina Shayk, Kendall Jenner, Gigi og Bella Hadid og Joan Smalls.

Også Norge var representert. Nykommeren Nikoline fra modellbyrået Heartbreak i Oslo debuterte på catwalken til Burberry som exclusive.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Heartbreak Model Management (@heartbreakmanagement)

Da vi snakket med sjefen hos Heartbreak, Jonas Mangerud tidligere i år, var hun blant modellene han hadde tro på at ville gjøre det godt i 2020.

– Nikoline var i utgangspunktet i New York for å gå et show der, men vi måtte droppe det på grunn av denne exclusiven og reise over til London, forteller Mangerud.

– Vi er veldig happy!

Også i fjor hadde Tisci plukket ut en nordmann til å gå visningen.

Blant tilskuerne under gårsdagens Burberry-visning skortet det heller ikke på storheter. Cate Blanchett, Naomi Campbell, FKA Twigs, Kristen McMenamy, og Winnie Harlow satt på første rad.

Les også: Tallenes tale: Dette har skjedd med Burberry under Riccardo Tiscis ledelse