Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Bekreftet: Riccardo Tisci forlater Givenchy

Riccardo Tisci forlater det franske motehuset Givenchy etter 12 år som kreativ leder, melder BoF. Det ryktes at han skal ta over sjefsstolen hos Versace.

Givenchy bekrefter nyheten, og Tisci sine siste kolleksjoner for motehuset var 2017 Mens Fall og 2017 Couture som ble vist nå nylig. På grunn av at Tisci forlater stillingen, vil Givenchy ikke vise under Paris Womens Fashion Week 5. mars.

– Vi applauderer Riccardo Tisci sine visjoner som har ført til et veldig suksessfullt tolv-årig samarbeid. Vi takker han for hans fremragende bidrag til vår historie, skriver Givenchy på sin Instagram.

Potensielle kandidater for å ta over hos Givenchy kan være noen av de kjente designerne som nylig har forlatt sine stillinger hos store motehus, slik som Hedi Slimane, Alber Elbaz, Peter Dundas og Clare Waight Keller, skriver WWD.

Ryktene om at Tisci skal ta turen over til det italienske motehuset Versace startet tidligere denne måneden. 42-åringen har lenge beundret det Milano-baserte merket, og har et tett vennskap med sjefsdesigner Donatella – som forøvrig var med i en Givenchy-kampanje i 2015.

 

 

Les også
M&H Storbyguide: Barcelona

Siste saker

Mest lest nå
Les mer