Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Marius Ruud på catwalken for Dior
Norske Marius Ruud på catwalken for Dior

Her går Marius fra Oslo på catwalken for Dior

Norsk oppsving fortsetter.

Vi er nærmest blitt bortskjemt når det kommer til å se norske modeller på den internasjonale catwalken. For selv under COVID-19 har flere norske modellhåp landet svært så imponerende jobber i det store utland.

Blant dem er Marius Ruud. Han gjorde sin debut på catwalken for Valentino under moteuken i Paris tidligere i år, og kort tid etter var han å se hos Raf Simons. Nå er Oslo-gutten blant modellene i Diors første virtuelle motevisning – deres Men Pre-Fall 2021-kolleksjon.

– Prestisjetung navn

Visningen var planlagt å holdes i Beijing, Kina, men kunne av naturlige årsaker ikke gjennomføres som planlagt der. Derfor gikk den heller av stabelen i en annen galakse. For det var med en intergalaktisk backdrop at Dior-sjef Kim Jones viste sin nyeste herrekolleksjon torsdag.

– Dior er prestisjetung navn i bransjen så det er jo positivt å få muligheten til å gå for de. I tillegg for en talentfull mann som Kim Jones er, sier Alexander Norheim i Team Models til Melk & Honning.

Marius Ruud for Dior

– Er med på å markere Marius ytterligere

– Vi er stolte av at Marius på kort tid har vist sitt potensiale ved å jobbe for såpass store kunder allerede. Det er jo alltid det man håper på når de jobber internasjonalt, sier han.

– På grunn av korona er det vanskelig å si noe om hvordan fremtiden blir. Vi er uansett happy for at dette er med på å markere Marius ytterligere, og at det forhåpentligvis også kan bringe nye muligheter for ham.

– Hva tror du er grunnen til at norske modeller gjør det så bra om dagen?

– Til tross for at det har vært en oppsving de siste årene er norske modeller mangelvare. Det gjør de alltid mer attraktive i bransjen. Likevel så må man si at Sverige og Danmark gjør det like bra, om ikke bedre. Men det er absolutt bra at lille Norge har begynt og også fortsetter å vise at vi også har mye talent og markerer oss på lik linje med våre skandinaviske naboer.

Marius Ruud for Dior

Les også: Balenciaga-sjefen digger norske modeller

Les også
12 Instagram-høydepunkter fra Copenhagen Fashion Week

Siste saker

Mest lest nå
Les mer