Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Grindr lanserer egen kleskolleksjon

 

Grindr har tidligere tatt flere steg inn i motebransjen – blant annet har den irske designeren J.W. Anderson direktestrømmet visningen sin og Diesel har kjøpt seg reklameplass på den populære datingappen.

Nå tar virkelig Grindr, som ble grunnlagt i 2009, det hele til et nytt nivå og lanserer sin egen kleskolleksjon. Kolleksjonen består av 29 plagg for menn og har fått navnet «The Varsity Collection».

Kolleksjonen er preget av en sporty vibe med blant annet joggebukser, anorakker og sweatshirts. Kleslinjen er laget i samarbeid med Athlete Ally’s Principle 6, en organisasjon som jobber for å få slutt på transfobi og homofobi i sportsmiljøet.

– Nå som vi er under utvikling, ser vi alltid etter måter å kombinere ting folk liker med måter å hjelpe miljøet globalt. Kolleksjonen føles sexy, frekk og morsom, men til slutt vil all overskudd gå til en fantastisk gruppe som hjelper atleter med problemer som det homofile miljøet møter rundt om i verden, sier Landis Smithers, kreativ leder av Grindr, i en pressemelding ifølge Fashionista.

«The Varisty Collection» er tilgjengelig fra og med mandag på grindrstores.com. Bla i billedserien ovenfor for å se deler av kolleksjonen.

Les også: Ashley Graham går hardt ut mot «body-shamers»

Les også
19 SPM: Lisa Alexandra

Siste saker

Mest lest nå
Les mer