Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

J.W. Anderson går live på Grindr

Av Krister Jung

J.W. Anderson, FW14

J.W. Anderson, FW14

 

Den nord-irske designeren strømmer visning av ny herrekolleksjon på Grindr.

I går kveld slapp The New York Times nyheten om at designeren J.W. Anderson har besluttet å live-strømme visningen fra moteuken i London via den populære sexappen.

Øyne verden over vendes nå i retning de ulike moteukene i månedene som kommer.

De siste årene har live-strømming markert seg som en stadig tydeligere tendens. 31-åringen tar nå steget videre ved å strømme visningen gjennom den kontroversielle appen.

Grindr er primært forbundet med sextreff mellom menn, og har tidligere ikke blitt brukt i motesammenheng.

LFW

– Mote er til syvende og sist en veldig sexy plattform. Som mennesker er vi alle seksuelt tiltrukket av noen. På samme måte forholder vi oss til mote, bare med klær på.

Designeren oppfattes tidvis som provoserende, hyllet for sin androgyne estetikk og odde referanser. Siden han lanserte sin selv-titulerte herrekolleksjon i 2008, med påfølgende kvinnekolleksjon i 2010, har designeren fortsatt å utforske forholdet mellom det maskuline og det feminine.

I fjor vant han prisen for årets beste designer i begge kategoriene, både herre- og kvinneklær.

Les mer: Hvem er egentlig J.W. Anderson?

Grindr har over en million aktive brukere hver dag. For å se visningen vil brukere få tilsendt en lenke med en eksklusiv kode som gir de tilgang til videoen. Selv om applikasjonen er forbeholdt et homofilt publikum, tilføyer Anderson at alle kan delta.

– Appen er gratis å laste ned. Du behøver ikke bruke den til dens egentlige formål, understreker designeren ovenfor NY Times.

Les også
Er vifter sommerens heteste tilbehør?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer