Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde fra Virgil Abloh sin utstilling i samarbeid med Vitra
Bilde via Vitra

Først hos Melk: Kom på innsiden av it-designer Virgil Abloh sitt designstudio

Multitalentet samarbeider med hipt interiørmerke.

Virgil Abloh har gått fra å være et navn man først og fremst hørte i forbindelse med Kanye West – som hans høyre hånd og kreative makker – til å bli en av mote- og designverdenens viktigste stemmer.

37-åringen har de siste årene både bygget opp sitt eget merke Off-White til å bli superhypet, tatt over stafettpinnen etter Kim Jones som ny sjefdesigner for herre hos Louis Vuitton, og gjort en samarbeidskolleksjon med ingen ringere enn interiørkjeden IKEA.

Sistnevnte så kanskje ut som det kom helt ut av det blå, med Abloh har faktisk en Bachelor i sivilingeniør og en master i arkitektur.

Multitalentet fortsetter å dyppe tåa ned i interiørverdenen; Abloh har nemlig samarbeidet med det hippe, sveitsiske interiørmerket Vitra.

Merket har gjennom lang tid gjort prosjekter med ulike designere, artister og kunstnere, som har resultert i både utstillinger, performances og kapselkolleksjoner.

Abloh har laget en utstilling kalt TwentyThirtyFive inspirert av hvordan han ser for seg interaksjonen og symbiosen mellom en ung person og hens hjem i år 2035. Sammen med Vitra har han skapt produkter man kan se for seg at er allemannseie 16 år fra nå. Utstillingen åpnet onsdag denne uken, og befinner seg på Vitras Campus i Tyskland – i en bygning tegnet av den legendariske avdøde arkitekten Zaha Hadid. TwentyThirtyFive vil stå frem til 31. juli.

I forbindelse med lanseringen har man fått kommet på innsiden av Virgil Abloh sitt studio i London, og fått høre mer hans tanker bak den nye utstillingen.

Se den først hos Melk & Honning:

Film: Joshua Osborne / Copyright: Vitra

Les også: Norske Vetle på catwalken for Virgil Ablohs Louis Vuitton

Siste saker

Mest lest nå
Les mer