Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Norske Vetle på catwalken for Virgil Ablohs Louis Vuitton

– Ubeskrivelig.

Torsdag viste Virgil Abloh sin debutvisning som kreativ leder for Louis Vuittons herrekolleksjoner under herremoteuken i Paris – en debut det har vært knyttet skyhøye forventninger til helt siden det tidligere i år ble klart at han tok over for Kim Jones i det erkefranske luksusmotehuset.

Blant modellene på catwalken var norske Vetle fra Team Models.

– Det var sykt! Jeg har jo alltid sett opp til Virgil og det han gjør. Og nå får jeg gå hans første show for Louis Vuitton. Settingen er så emosjonell; med hele viben til Virgil. Jeg går av, og det første jeg ser er Kanye West som griner og klemmer. Det er ubeskrivelig, forteller Vetle til Melk & Honning fra Paris. 

Alexander Norheim ved Team forteller til Melk & Honning at Vetle stort sett har jobbet lokalt, og at han ikke har gjort så mye internasjonalt.

– Dette er det første store showet han gjør, sier Norheim.

– Vi har alltid hatt troen på Vetle, men jeg skjønte at vi måtte vente på riktig aktør som forstod hans potensiale. Det er ekstra gøy at det faktisk er Virgil Abloh som velger å ta ham med i det som er hans første Louis Vuitton-kolleksjon. Dette er jo en morsom offisiell introduksjon til den utelandske bransjen, og vi håper det vil kunne åpne dører for Vetle.

Hovedbilde: Via Vogue

Les også: Dette er ekspertenes forventninger til Virgil Ablohs Louis Vuitton-debut

Siste saker

Mest lest nå
Les mer