Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Er Bella Hadid blitt inspirert av Bernie Sanders?
(Foto via Instagram @bellahadid)

Er Bella Hadid inspirert av Bernie Sanders?

Bella Hadid holdt varmen i Paris.

Under innsettelsen av Joe Biden som USAs president var det spesielt én figur som fikk mye oppmerksomhet i etterkant. Et bilde av senatoren Bernie Sanders ikledd en grønn parkas og hjemmestrikkede votter gikk viralt på sosiale medier etter innsettelsesseremonien.

Nå ser det ut til at Bella Hadid har latt seg inspirere av denne looken.

Bella Hadid holder varmen i kalde Paris (Foto: Marc Piasecki/GC Images)

«Er det Bernie Sanders-effekten?» spør Vogue.

For det kan virke som om det er 79-åringens sjarmerende, strikkede votter, gitt i gave til senatoren fra en lærer i Vermont, som har inspirert toppmodellens nylige motevalg.

Tidligere denne uken ble 24-åringen spottet i Paris (reiseråd gjelder vel ikke for toppmodeller?) iført en lang dynejakke fra Prada, en stor skinnveske og høye boots i skinn fra Ganni. Rundt halsen hadde hun et langt og fargerikt skjerf og ikke minst et par iøyenfallende hansker med fargerike virvler på.

Foto: Marc Piasecki/GC Images

Hanskene kommer ifølge motemagasinet fra den ikke så velkjente butikken Best Of Everything, som har utsalgssteder i Napoli, Florida og Maine. 

Bella Hadid har tidligere fått oppmerksomhet for sin karantenestil. Den har omfattet både den «sexy fleecen», 90-tallsfavoritter og helt ny sveis. Den siste tiden har hun imidlertid fått oppmerksomhet for noe helt annet, nemlig de evige plastisk kirurgi-ryktene som eksen The Weeknd blåste nytt liv i da han kastet skygge på sin tidligere kjæreste med litt av et stunt.

Les også: Hvorfor er det så vanskelig å snakke om klær og mote?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer