Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kan Bella Hadid sikre comeback for Polo Jeans?
Foto via Instagram/@bellahadid

Kan Bella Hadid sikre comeback for Polo Jeans?

Spottet i 90-tallsfavoritten.

90-tallet trender, og det er ingenting som tyder på at det er i ferd med å snu riktig enda. Se bare på Givenchys seneste kampanje, og Matthew Williams første som kreativ leder, med blant andre Kim Kardashian og Kylie Jenner i spissen.

Men også gamle merkevarer får nytt liv med 90-tallsbølgen som skyller over motebransjen. I alle fall når superstjerner som Bella Hadid sporter merker som vi for lengst hadde glemt. Eller i det minste stappet langt bak i klesskapet.

Etter mange dager med bursdagsfeiring er Bella Hadid nå tilbake i New York. Der ble hun nylig spottet i jeans, chunky boots, en hvit skjorte med krage og en rosa genser med Polo Jeans-påskrift med 90-tallsvesken Balenciaga Ghost Sling over skulderen.

Kan Bella Hadid gjøre comeback for Polo Jeans?
Bella Hadid spottet i New York nylig. Foto: Gotham/GC Images

Polo Jeans, som var en fraksjon av Ralph Lauren, var ingen stor suksess. Snarere tvert imot var det både overpromotert og overdistribuert, og i 2006 ble merket strupet av det amerikanske motehuset. Men mange har garantert fortsatt Polo Jeans-plagg i skapet. Nå kan det være på tide å finne de frem igjen, skriver Vogue. Motemagasinet spår comeback for det nå nedlagte motemerket i lys av den velkjente Bella Hadid-effekten.

Foto: Gotham/GC Images

24-åringen var nylig i hardt vær for å ha redigert et bilde av modellkollega Megan Fox slik at hun ble tynnere. Bella Hadid har tidligere fått massiv kritikk for å bruke den kontroversielle appen FaceTune for å manipulere bilder av seg selv.

Les også: Gjett den absurde prislappen på Kylie Jenners nye veske

Siste saker

Mest lest nå
Les mer