Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bella Hadid og de andre modellene elsker The North Face
Bella Hadid i The North Face-fleece. Foto via Instagram @bellahadid

Bella Hadid sverger til The North Face – det gjør også Kendall Jenner, Hailey Bieber og Emily Ratajkowski

Livets oppsving for det amerikanske klesmerket?

Hvordan ble egentlig The North Face kult, spurte Dazed allerede i 2016. For som magasinet påpeker er merket – blant annet – et kjennetegn på såkalt dad fashion. Fordi det er det pappaer liker med klærne sine – det er praktisk, komfortabelt og svært enkelt, skriver de. En kamelonlignende form for yttertøydemokrati, kaller Dazed det. De peker på at det å ikke selv være klar over hypen alltid har vært den beste måten å være kul på.

Hailey Bieber i The North Faces «sexy fleece». Foto via Instagram @haileybieber

Nå har merket også fanget interessen til toppmodeller og stilikoner slik som Bella Hadid og Hailey Bieber som begge tidigere har omfavnet den «sexy fleecen» fra merket. I for valgte også Kendall Jenner ved flere anledninger en brun boblejakke fra det svært så hypede klesmerket.

Nå er det imidlertid en cagoule-jakke fra det svært så hypede merket som førstnevnte sverger til. Toppmodellen ble nylig spottet på vei til trening i en oversized The North Face-jakke kombinert med leggings og en sports-bh.

Bella Hadid i grønn boblejakke fra The North Face. (Foto: Robert Kamau/GC Images)

Også Emily Ratajkowski, som venter sitt første barn, og Joan Smalls er blitt spottet i jakker fra det amerikanske klesmerket den seneste tiden. I tillegg til den «sexy fleecen» er det en grønn dunjakke som synes å være plagget modellene sverger til – og en klassisk sort fleecevest.

Emily Ratajkowski i North Face-jakke tidligere i høst (Foto: Raymond Hall/GC Images)

Kendall Jenner brukte store deler av fjoråret på å labbe rundt i diverse dunjakker fra det San Francisco-baserte merket, og det var særlig varianten Nuptse Down Jacket som gikk igjen.

Er det grunnet samarbeidene?

Grunnen til oppsvingen nå, mener Vogue, er merkets nylig collab med MM6 Maison Margiela. Det gav kanskje spesielt dunjakkene en slags ny vår. Hailey Bieber var en av de første til å kle seg i samarbeidet da hun sportet en av kolleksjonens grønne fleecejakker med en skinnbukse. Siden ble blant andre Gigi Hadid også spottet i den samme fleecen.

Tidligere i høst annonserte Gucci at de nå skal samarbeide med The North Face. Det gjør sannsynligvis ikke hypen noe mindre – Gucci er tross alt et av verdens aller hotteste merker akkurat nå.

Les også: Nå er skoene alle elsker å hate tilbake

Siste saker

Mest lest nå
Les mer