Norske Sigrid i eksklusiv video for Vogue

Motemagasinet traff det norske stjerneskuddet i Oslo.

Under Oslo Runway i slutten av januar benyttet den britiske utgaven av Vogue Norges-besøket til å gjøre et intervju og fotoshoot med «Don’t kill my vibe»-sangeren, Sigrid.

Det har blitt nærmest for tradisjon å regne at magasinet, med Yael Quint i produksjonsspissen, gjør en moteserie og intervju med kule nordmenn som har markert seg den siste tiden.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fra tidligere har vi sett et intervju med Lea Meyer og Henrik Holm, Astrid S for W Magazine og «Skam»-skuespiller Josefine Pettersen. På bildene er de alle stylet i norsk design.

Denne gangen var det Sigrid sin tur å pryde en sak hos det britiske magasinet. I en video får vi se den norske 21-åringen fremføre hiten «Strangers» på piano og prate om lidenskapen hun har for musikken og hvordan det er å vokse opp i Norge.

Videoen er spilt inn på Villa Stenersen i Oslo, og Sigrid er stylet i plagg fra flere norske designere som vi fikk se under moteuka, blant dem både Tom Wood, ESP, Holzweiler, Maud, Mamb, Fram og Cala & Jade.

Videoen er produsert av Yael Quint, som også er kvinnen som får norsk design ut i verden. Melk & Honning møtte henne for et intervju under Oslo Runway.

Se videoen med Sigrid for britiske Vogue her: 

Hovedbilde: Skjemdump fra video

Les også: Månedens lesing: Mars

Artikkelen fortsetter under annonsen