Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Norske Sigrid i eksklusiv video for Vogue

Motemagasinet traff det norske stjerneskuddet i Oslo.

Under Oslo Runway i slutten av januar benyttet den britiske utgaven av Vogue Norges-besøket til å gjøre et intervju og fotoshoot med «Don’t kill my vibe»-sangeren, Sigrid.

Det har blitt nærmest for tradisjon å regne at magasinet, med Yael Quint i produksjonsspissen, gjør en moteserie og intervju med kule nordmenn som har markert seg den siste tiden.

Fra tidligere har vi sett et intervju med Lea Meyer og Henrik Holm, Astrid S for W Magazine og «Skam»-skuespiller Josefine Pettersen. På bildene er de alle stylet i norsk design.

Denne gangen var det Sigrid sin tur å pryde en sak hos det britiske magasinet. I en video får vi se den norske 21-åringen fremføre hiten «Strangers» på piano og prate om lidenskapen hun har for musikken og hvordan det er å vokse opp i Norge.

Videoen er spilt inn på Villa Stenersen i Oslo, og Sigrid er stylet i plagg fra flere norske designere som vi fikk se under moteuka, blant dem både Tom Wood, ESP, Holzweiler, Maud, Mamb, Fram og Cala & Jade.

Videoen er produsert av Yael Quint, som også er kvinnen som får norsk design ut i verden. Melk & Honning møtte henne for et intervju under Oslo Runway.

Se videoen med Sigrid for britiske Vogue her: 

Hovedbilde: Skjemdump fra video

Les også: Månedens lesing: Mars

Siste saker

Mest lest nå
Les mer