Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Venteliste for superstjernens «vaginaduftlys»

Slepes på nettet.

For noen år siden figurerte Gwyneth Paltrow på toppen av den lite attraktive listen over verdens mest hatede kjendiser.

Skuespilleren, kjent fra storfilmer som Se7en og Shakespeare in Love, har via sitt livsstilselskap Goop ved en rekke anledninger klart å sette sinner over hele verden i kok.

De har tipset om alt fra såkalt biestikkterapi til fordeler ved å steame vaginaen med burot. Alt basert på så godt som null kredibel forskning.

Apropos vagina: Nå selger Gwyneth og Co. duftlyset This Smells Like my Vagina.

Om det umiddelbart appellerer er vel en smakssak, men produktet, som har en prislapp 670 norske kroner, ble uansett utsolgt på rekordtid. Hos Goop beskrives lukten som «morsom, vakker, sexy og nydelig overraskende».

Heldigvis er det ingen faktiske kroppsvæsker på ingredienslisten, men blant annet geranium, sitrus, bergamott og sedertre, damaskrose og abelmoskusplante.

Bakgrunnen for det noe spesielle duftlyset er at Gwyneth og Heretic-parfymeskaper Douglas Little jobbet med en ny duft da skuespilleren utbrøt: «Uhh…dette lukter som en vagina», skriver Refinery29.

Goop valgte deretter å teste ut produktet under en av sine store årlige konferanser, der det kjapt ble utsolgt. Nå må man sette seg på venteliste dersom man vil ha tak i produktet.

Duftlyset har sikret livsstils-gründeren nok en runde med kritikk.

Ifølge The Cut er ikke lanseringen spesielt overraskende «ettersom Goop har oppfordret til å vurdere vaginal steaming og å putte steiner oppi der». «Joda, Gwyneths vagina har vært god mot oss, men den har først og fremst vært god mot henne», skriver The Guardian.

Les også
Min sommer: Michael Ray VC Angeles

Gwyneth er for tiden aktuell med Netflix-serien The Goop Lab som har fått massiv kritikk. I traileren til serien står hun i det som ser ut som en kjempestor vagina.

Les også: Slik stylet hun Gwyneth Paltrow for den nye seriesuksessen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer