Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Lily-Rose Depp. Foto: Getty Images
Lily-Rose Depp. Foto: Getty Images

Dette vet vi om kjæresten til Lily-Rose Depp

Skuespilleren er nyforelsket.

Lily-Rose Depp er i vinden om dagen. Hun er for tiden aktuell med den nye HBO-serien The Idol. Serien hadde premiere under Cannes filmfestival forrige uke, og mottok stående applaus. Neste uke blir den tilgjengelig på HBO for oss andre.

Tidligere denne måneden avslørte Depp at hun dater artisten 070 Shake, aka Danielle Balbuen.

Ifølge amerikanske Elle delte hun et bilde av seg selv og rapperen som kysset på Instagram Stories, og siden har de ofte blitt sett sammen i offentligheten.

Som nevnt var Depp nylig i Cannes under filmfestivalen for å promotere sitt nye prosjekt, The Idol. Der spiller hun en av hovedrollene sammen Abel Tesfaye aka The Weeknd. The Weeknd står også bak serien, som er en av de mest omtalte titlene etter årets filmfestival.

Serien fikk fem minutters stående applaus, og ifølge Variety skandaliserte serien Cannes. Depp spiller en onanerende popstjerne, og det er eksplisitt nakenhet i serien, noe som ikke er hverdagskost i Cannes.

Anmeldelsene etter filmfestivalen er blandet. Flere anmeldere skriver blant annet at serien overlater lite til fantasien, og at den prøver å pirre og sjokkere. Det skal sies at de første anmeldelsene kun baserer seg på de to første episodene som ble vist under filmfestivalen.

Serien består av totalt fem episoder, og har premiere på HBO 4. juni.

The Weeknd og Lily-Rose Depp under Cannes filmfestival. Foto: Getty Images
The Weeknd og Lily-Rose Depp under Cannes filmfestival. Foto: Getty Images

Da Depp var tilbake i Los Angeles ble hun møtt av 070 Shake på LAX, hvor de omfavnet hverandre etter en stund fra hverandre.

Du har kanskje ikke hørt om 070 Shake før? Vel her er det vi vet.

070 Shake er en 26 år gammel rapper fra New Jersey. Hun går under flere navn, inkludert Dani, Shake og Yellow Girl. 070 er en hyllest til hennes tidligere Jersey-retningsnummer, og til New Jersey-kollektivet 070.

Shake lager all slags musikk, og skal etter planen bli med Coldplay på turné senere i år.

Les også
Se streetstyle-bilder fra moteuken i Paris

Hun ble signert til Kanye West sitt plateselskap G.O.O.D Music i 2017. West og Shake samarbeidet til og med på West sin «Ghost Town», og hun har også et innslag på Raye sin «Escapism». Den låten debuterte som nummer én i Storbritannia.

Dette er 070 Shake, den nye kjæresten til Depp. Foto: Instagram/ @070shake
Dette er 070 Shake, den nye kjæresten til Depp. Foto: Instagram/ @070shake

Tidligere i år begynte det å gå rykter om at Depp og Shake datet.

De mange spekulasjonene ble bekreftet da skuespilleren la ut et bilde av de to to som kysser i begynnelsen av mai. Hun skrev da «4 months with my crush».

Det vil si at forholdet mellom turtelduene startet i begynnelsen av februar. Ryktene rundt paret begynte allerede da, og de ble blant annet sett sammen under Paris Fashion Week.

Tidligere har Depp vært i et to år langt forhold med skuespiller Timothée Chalamet. Før hun ble sammen med Shake datet hun skuespiller Austin Butler i en kort periode.

Shake, på sin side, var i et forhold i noen måneder med artisten Kehlani i 2021. Før det datet hun Instagram-modellen Sophia Diana Lodato, fra 2017 til 2021.

Les også: Margot Robbie åpner opp om rollen som Barbie

Siste saker

Mest lest nå
Les mer