Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Makeup-artist avslører hemmeligheten bak Trumps brunfarge

Trump-768x512

Donald Trump har feiet all konkurranse av banen og er nå republikanernes kandidat i det kommende presidentvalget i november i år. Ingen trodde at han skulle nå så langt, ikke engang eiendomsmogulen selv ifølge hans tidligere strategiske konsulent.

Trump har mottatt mye sjikane for sin luftige, gule hentesveis opp igjennom årene. I nyere tid har han også fått en del diss for sitt oransje fjes, som får det til å virke som han bor mesteparten av tiden på Bermuda, mens han egentlig stort sett holder hus i New York.

Les også: Donald Trump caps blir ironisk hipster-hit

Makeup-artisten Jason Kelly er den offisielle sminkøren for Republican National Convention som foregår i disse dager. Han er ansvarlig for at den høyrevridde gjengen får concealer, bronzer og pudder der det trengs, og han er helt sikkert på hva som ligger bak Trumps post-ferie liknende farge.

– Jeg vet nøyaktig hva han gjør. Han kjører solarium OG spraytan, du kan se at han bruker briller når han gjør det og han har også hyper-pigmentasjon rundt øynene sine. Det jeg kommer til å gjøre er å bruke en enda mørkere farge og blende det inn i brunfargen hans så ikke det blir noen stygge kontraster. Jeg er klar, sier Kelly til Harper’s Bazaar.

Tidligere denne uken holdt forøvrig Trumps kone, Melania Trump, en tale under RNC som i etterkant ble sterkt kritisert for å være et plagiat av Michelle Obamas tale fra 2008. Kjolen fru Trump bar under talen ble bare minutter etter talen var overstått utsolgt overalt på nettet.

Les også
Ny frisyre trender på TikTok inspirert av K-pop og anime

Siste saker

Mest lest nå
Les mer