Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

American Apparel disser Donald Trump med ironisk kolleksjon

Screen Shot 2016-06-07 at 1.51.53 PM_o8exn2

I natt ble det klart at Donald Trump blir republikanernes presidentkandidat. Prosessen fra da han annonserte at han ønsket å bli president på de konservatives side og fram til nå, har vært lastet med mye latter, forbauselse og bekymrede miner verden over, etter Trumps endeløse rekke av ufine, mannsjovanistiske og rasistiske utsagn.

Noen av de andre som har fått sitt pass påskrevet en del ganger av den rike eiendomsmogulen er LGBT-bevegelsen.

Dette har American Apparel lagt merke til, og nå har de lansert en ironisk kolleksjon hvor de bruker Trumps kampanje-slogan, nemlig «Make America great again».

Kolleksjonen kommer i forbindelse med måneden hvor det er Pride-parader verden over, og består av klær og accessoirer i begrenset opplag; to forskjellige varianter av t-skjorter, to topper, en totebag, et stort regnbuefarget flagg og, kronen på verket, en klin lik versjon av capsen som var en del av Trumps kampanje-merch. Bare med «Make America Gay again» i stedet for orginalen, selvsagt.

Originalcapsene ble forøvrig en ironisk hipster-hit i fjor.

Trump-Breaking-News-1

AmericanApparel-TheAllyCoalition-1600

Samarbeidet er gjort med The Human Rights Campaign og the Ally Coalition. 30% av salget vil være øremerket formål for å stoppe diskriminering av LGBTQ-personer og for å få gjennom den såkalte «Equality bill», en lov som beskytter mot diskriminering basert på seksuell orientering eller kjønnsidentifisering.

Kolleksjonen er tilgjengelig på nett eller i American Apparels butikker.

Les også: Modell saksøker Donald Trump.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer