Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

«Grab my Pu**y, I dare you» – Trump-motstander sier klart ifra

Skjermbilde 2016-10-12 kl. 20.06.13

Fredag forrige uke ble Donald Trump fersket i å ha sagt at han har prøvd å forføre gifte kvinner, og at han som kjendis «har lov» til å bare ta tak i kvinners underliv uten å spørre. 

De sjokkerende grove uttalelsene fra en samtale han hadde i forkant av et talkshow i 2005, ble publisert hos The Washington Post på fredag som et lydklipp. For de fleste var dette kun nok et eksempel på Trump sine endeløse rekker av sleivete kommentarer og gjennomgående mannsjovanistiske holdninger.

Les også: Modell saksøker Donald Trump.

Eiendomsmogulen kom senere med en offentlig unnskyldning der han sa at uttalelsene ikke reflekterer den han er som person, men det forhindret ikke nesten 50 republikanske ledere fra å velge å trekke sin støtte til Trump i etterkant av det hele.

Mandag denne uken var det tid for et nytt såkalt politisk rally – aka de store forsamlingene landet rundt der presidentkandidatene taler for å overbevise velgerne – i Pennsylvania. I salen var det noen som valgte å bruke ett av de eldste triksene i boka, nemlig det å uttrykke sterke meninger gjennom t-skjorter. I går skrev nemlig Elle.com og flere på Twitter om en dame sin hjemmelagde «Grab my pu**y, I dare you»- t-skjorte. Et åpenbart klart utrop mot Trump.

Men hun var ikke den eneste som valgte å bruke obskøne ord for det kvinnelig kjønnsorgan for å utrykke motstand mot en kandidat. Et annet sted i salen sto nemlig en Trump-fan med en t-skjorte påskrevet «She’s a c*nt, vote for Trump».

Skjermbilde 2016-10-12 kl. 19.59.45

På samme tid i fjor høst adopterte hipstere Donald Trump sin egen kampanjemerch, nemlig den røde capsen med «Make America great again, lastet med ironisk distanse. Det er ikke overraskende om det dukker opp to nettbutikker med disse t-skjortene på om kort tid, i den siste innspurten mot selve valgdagen 8. november.

Les også: American Apparel disser Donald Trump med ironisk kolleksjon

Les også
Nå har kjendisene lagt sin elsk på Prada sin Cleo Bag

Siste saker

Mest lest nå
Les mer