Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Slik var debutkolleksjonen til Saint Laurents nye sjefsdesigner

Screen Shot 2016-09-28 at 12.25.27

I vår ble det endelig bekreftet av Anthony Vaccarello er Saint Laurent sin nye kreative leder. Vaccarello tok over etter Hedi Slimane som i løpet av kun fire år økte salgstallene til det franske motehuset med hele 32%. Vaccarello har store sko å fylle, og la derfor sitt eget merke på hylla for å vie all sin oppmerksomhet til Saint Laurent.

Spenningen var dermed stor da den belgisk-italienske designeren viste fram sin debut-kolleksjon for motehuset under Paris Fashion Week i går.

Ifølge Business of Fashion viste Vaccarello fram en kolleksjon uten noen store overraskelser, men som likevel var en lovende start. Designeren gikk ikke langt fra sin signatur; fargen svart var dominerende, kjolene korte og utringningene dype. Vaccarello var også tydelig inspirert av 80-tallet og skulderputer og puff-ermer preget kolleksjonen. Sjefsdesigneren bragte også tilbake noen trender fra tiåret etter – falske diamanttatoveringer var nemlig også å se på catwalken.

– Med 80-talls snitt og mye «sex appeal», viser designeren en ny visjon for motehuset, skriver Dazed.

Vaccarello sin forgjenger valgte å fjerne Yves foran Saint Laurent, men det virker som den nye kreative lederen bringer det tilbake. YSL-logoen var å se på alt fra det store lysende skiltet som hang utenfor lokalet, til hælene på skoene og på ear-cuffs.

Screen Shot 2016-09-28 at 12.35.11

Foto via Instagram @viralfashion

Screen Shot 2016-09-28 at 12.17.36

Foto via Instagram @viralfashion

Screen Shot 2016-09-28 at 12.35.37

Foto via Instagram @viralfashion

Les også: FWSS sine kreative ledere gir seg

Les også
Bella Hadid er kåret til den mest stilfulle personen på planeten

Siste saker

Mest lest nå
Les mer