Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Anthony Vaccarello setter sitt eget merke på vent

Screen Shot 2016-08-31 at 10.34.52

Foto via Instagram @anthonyvaccarello

I våres ble det kjent at Anthony Vaccarello skulle ta over for Hedi Slimane hos Saint Laurent. Slimane ble en stor favoritt i løpet av sine fire år i sjefsstolen til det franske motehuset, og økte salgstallene med hele 32%.

anthony-vaccarelloVaccarello har tydelige store sko å fylle, og har derfor bestemt seg for å sette sitt eget merke som bærer hans navn på vent, slik at all hans oppmerksomhet går til Saint Laurent.

– Dette eventyret har vært fantastisk, men nå føler jeg at jeg må fokusere fullt og helt på dette nye prosjektet, sier den belgisk-italienske designeren i en pressemelding ifølge Fashionista.

Anthony Vaccarello ble startet opp i 2008 og er kjent for sin sexy og mørke design, og AW16 som nå er tilgjengelig er foreløpig den siste kolleksjonen.

Vaccarello skal vise sin debutkolleksjon for Saint Laurent under Paris Fashion Week i september. Flere nyansatte designere til store franske motehus skal også vise fram sin første kolleksjon da, som Maria Grazia Chiuri for Dior og Bouchra Jarrar for Lanvin.

Les også: Punkens mor prøver seg på rap

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer