Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

FWSS sine kreative ledere gir seg

Screen Shot 2016-09-23 at 13.00.08

Fall Winter Spring Summer ble startet opp i 2012 og har på kort tid etablert seg som et av de mest suksessfulle norske merkevarene. FWSS fikk blant annet gleden av å åpne Oslo Runway denne sesongen og visningen fikk god anmeldelse av vårt ekspertpanel.

Da FWSS startet var det et delt partnerskap mellom Blender Group og ektparet Nina Granerød og Frode Grønvold. Blender har tatt i bruk sitt distribusjonsnettverk, bransjekunnskap og teft for kommersielle konsepter, mens ekteparet har stått for kreativ og daglig ledelse.

Etter fire år forlater nå Nina Granerød og Frode Grønvold Fall Winter Spring Summer.

– Denne reisen startet vi sammen, og vi hadde neppe stått der vi gjør i dag uten hverandre. Vi har hatt en dialog om hvem som skal ta selskapet videre og har konkludert med at Blender skal gjøre dette, forteller gründer Frode Grønvold.

Partene forklarer at den siste tiden har FWSS vært igjennom en omleggingsprosess, som har ført til veiskillet og avsluttningen av samarbeidet.

– Det er trist å miste ressursene og gründerånden som bor i både Nina og Frode, men FWSS har et dyktig team som skal ta dette videre. Vi har fortsatt stor tro på selskapet og vil gjøre vårt ytterste for å gjenskape den ideen konseptet opprinnelig var tuftet på, sier Glenn Veiby, partner i Blender Group. 

Les også: Den norske motebransjen opplever stor vekst

Siste saker

Mest lest nå
Les mer