Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

De største trendene fra sesongens moteuker

Det nærmer seg slutten av moteukene, med bare noen dager av Paris Fashion Week igjen. De siste månedene har New York, London, Milano og Paris vært fylt med fasjonable folk som speider etter de neste trendene fra AW’17-visningene.

Melk & Honning har saumfart showene og funnet fram til tre av de største trendene:

Fjær

Selv om boa-skjerfet ikke har inntatt catwalken (enda) så har fjær og lignende vært å se på mange forskjellige måter denne sesongen. Hos den danske designeren Astrid Andersen ble fjær brukt som ørepynt, mens hos Lanvin hang det rundt halsen. I Raf Simons sin første kolleksjon for Calvin Klein dekket fjær flere kjoler, og jakker inspirert av fugler var å se hos flere designere.

Eksempler på fjær som var en stor trend på catwalken

Armani/Lanvin/Dior/Lanvin/Armani/Calvin Klein

Frynser

En av de største trendene for 2017 er frynser. Inspirasjonskilder ser ut til å være alt fra western, indianere og renesanssen. Frynsene var på alt fra vesker, kjoler, jakker og paraplyer. Olivier Rousteing hos Balmain lot frynser prege store deler av kolleksjonen, både med og uten perler. Massimo Giorgetti for Emilio Pucci tok det til et nytt nivå med frynser i sterke farger hengene fra topp til tå.

Eksempler på frynser på catwalken

Emilio Pucci/Giorgio Armani/Giorigio Armani/Alexander Wang/Balmain/Gucci

Pels

Under herremoteukene så det ut som at flere desginere savnet Games Of Thrones på skjermen, med mange looks inspirert av Jon Snow og Winterfell med skinn, pels og orientalske smykker. Når det kommer til trender for damene er også dette en gjenganger – spesielt pels. Heldgivis har mange merker og motehus sverget til fuskepels i det siste – både Kanye West og Giorgio Armani er blant de som seier nei til ekte pels. Pelsen kommer i nesten alle fasonger og farger, både i form av jakker og tilbehør.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Les også: – Det er noe vulgært i det å flå 35 smådyr levende for å få en varm jakke

Pels og fuskepels preget catwalken på moteukene

Dries Van Noten/Off-White/Loewe/Lanvin/Chloé/Carven/

Alle bilder via Vogue Runway

Les også: De største trende fra moteukene: «Power suits»

Siste saker

Mest lest nå
Les mer