Cara Delevingne har en ny kjæreste? Ser slik ut

Foto: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images

Er dette Cara Delevingnes nye flamme? Ser slik ut

Dater hver sin eks.

I desember i fjor kom nyheten om at Cara Delevingne hadde gjort det slutt med kjæresten Ashley Benson. Det meldte flere amerikanske nettsteder etter at toppmodellen la ut en Twitter-melding som overlot svært lite til fantasien: «Jeg og Ashley har slått opp».

Cara Delevingne slettet imidlertid selv Twitter-meldingen kort tid etterpå. Det viste seg at kontoen hennes etter sigende skal ha blitt hacket. Også Ashley Benson tilbakeviste bruddet på sin Instagram-konto.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

7. mai i år kom likevel meldingen om at det er slutt mellom kjendisparet. Ifølge en rekke amerikanske nettsteder skal Cara Delevingne og Ashley Benson ha slått opp allerede i april da de satt isolert hver for seg grunnet koronapandemien.

Cara Delevingne og Ashley Benson i september 2019. Foto: Gotham/GC Images

Romansen mellom den britiske modellen og den amerikanske tv-stjernen ble kjent høsten 2018. Da hadde paret blitt avbildet sammen flere ganger. Først sommeren året etter bekreftet de to romansen, som nå altså er over.

Men nå skal Cara Delevingne ha funnet seg en ny flamme. Og det er ikke hvem som helst, men artisten Halsey. Hun er forøvrig ekskjæresten til rapperen G-Eazy som nå dater Ashley Benson, skriver The Cut.

Bare for gøy?

En kilde nær toppmodellen sier til The Sun at «Cara har kysset Halsey foran venner og alt». Men det «er ikke noen stor greie for noen av dem» ettersom de har datet «de siste par ukene», skriver den britiske tabloidavisen. Det hele skal være veldig casual og «bare for gøy», sier kilden som kan fortelle at ingen av de to «er spesielt gira på å binde seg» og «er ok med å date andre». Ifølge kilden skal Cara og Halsey synes «det er morsomt» at eksene deres nå dater.

Ashley Benson, Cara Delevingne, Halsey og Kendall Jenner under et DKNY-event i september i fjor. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for DKNY

Halsey, som forøvrig heter Ashley, datet G-Eazy i ett år før det ble kjent at de to gikk hvert til sitt. Bare måneder senere dukket Cara Delevingne opp i Halseys musikkvideo til låta Nightmare. De to ble senere avbildet sammen ved en rekke anledninger. Ashley Benson og G-Eazy samarbeidet på en cover-låt av Radioheads Creep i april. De to skal ha datet siden mai.

Les også: Bella Hadid facetuner ikke bare seg selv