Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Blir det en ny sesong av suksesserien Emily in Paris?
Emily in Paris. Foto: Netflix

Blir det en ny sesong av Emily in Paris?

Denne saken inneholder spoilers!

Kritikerne ber «hvem som helst som har spist en croissant» om å styre unna, franskmennene er blodig fornærmet og moteverdenen er skuffet. Likevel er Netflix-suksessen Emily in Paris blant strømmetjenestens mest sette serier. Det til tross for, eller kanskje nettopp på grunn av, at «alle» tilsynelatende hater den – eller elsker å hate den/hater å elske den.

Chicago-jenta Emily Cooper, spilt av Lily Collins, får drømmejobben i Paris. Et nytt og eventyrlig liv starter i den franske hovedstaden, mens Emily over 10 episoder sjonglerer jobb, venner og kjærlighet.

Spørsmålet alle spør seg nå er: Blir det en sesong 2 av Emily in Paris?

Emily in Paris er superpopulær – selv om «alle» hater serien. STEPHANIE BRANCHU/NETFLIX © 2020

Hvis du ikke har sett ferdig sesong 1 bør du hoppe over følgende avsnitt som inneholder spoilere!

Mot slutten av sesong 1 tilbringer Emily og Gabriel endelig natten sammen etter at han gjør det slutt med kjæresten Camille. De to kan likevel ikke bli sammen fordi Gabriel skal flytte tilbake til Normandie for å starte sin egen restaurant. Men så i den aller siste scenen av den siste episoden skjer det noe som gir Emily håp: Endringer i planene gjør at Gabriel kan fortsette å jobbe på bistroen i Paris. Kanskje kan det bli de to likevel? Men da Camille får vite det vil hun prøve på nytt med ekskjæresten. Det siste som skjer er at Emily får en tekstmelding fra Camille: «Kan vi ta en prat?»

Blir det en ny sesong av Emily in Paris?
Paris = fortauskafé pluss croissant. STEPHANIE BRANCHU/NETFLIX © 2020

Det er foreløpig ikke bekreftet en ny sesong av Emily in Paris, men skaperen bak, Darren Star har allerede store planer.

– Jeg vet ikke om det vil bli en sesong nummer to ennå, men jeg tror Emily har noen overraskende tøffe valg foran seg, sier Star i et nytt intervju med E! News.

– Serien handler så mye om kulturen som undergraver hennes forventninger til hvordan ting er og hvordan ting ser ut. Og alt vil ikke være som det ser ut. Det handler hele tiden om å utfordre hennes amerikanske verdensbilde. Vi har mange store avgjørelser å ta og steder å besøke.

Vil Lily Collins ha mer Emily in Paris?

– Jeg håper vi får lage flere episoder, for det er så mye som henger i løse luften nå. Emily har vært nødt til å kaste seg rundt så mange ganger i løpet av denne opplevelsen allerede at jeg tror hun nå er klar for å bare skje hva som skjer, sa Lily Collins til Harper’s Bazaar nylig.

– Men jeg elsker at Emily går hodestups inn i alle disse nye situasjonene helt uten fordommer – hun dømmer ikke andre og hun dømmer ikke seg selv, forteller Collins.

– Vi håper virkelig på å få grønt lys for sesong 2.

Blir det en ny sesong av Emily in Paris?
Lily Collins som spiller hovedrollen Emily Cooper håper på en ny sesong. STEPHANIE BRANCHU/NETFLIX © 2020

Emily in … Oslo?

Blir det en ny sesong kan det til og med hende at Emily tar turen også til andre steder i Europa, skal vi tro Collins.

– Jeg tullet litt med Darren og sa: ‘Kunne de ikke bare hoppe på toget og ha en britisk ekskursjon?’. Emily kunne reist til alle disse forskjellige stedene. Det er Emily i … sett inn byen. Hun kunne bare ta toget rundt i hele Europa, og hun og Mindy kunne dra sammen, sier hun til magasinet.

Med litt mindre korona og andre transportmidler enn bare tog, kunne kanskje Emily også ha besøkt Norge?

Blir det en ny sesong av Emily in Paris?
Emily i Paris. Men hva med London, København – Oslo? STEPHANIE BRANCHU/NETFLIX © 2020

Carrie in Paris?

Med tanke på Darren Stars bakgrunn fra suksesserien Sex & The City, der også kostymedesigner Patricia Field bygde Carrie, Miranda, Samantha og Charlottes misunnelsesverdige og smått uforglemmelige garderober, er linken til Emily in Paris mer enn åpenbar – spesielt mellom Carrie Bradshaw, spilt av Sarah Jessica Parker, og Emily Cooper. Men selv om Collins mener hennes karakter i serien var inspirert av Carrie, står rollen på egne ben, sier hun til Variety. Og da de foreslår at Carrie kan gjøre en gjesteopptreden i sesong 2 av Emily in Paris, svarer hun:

– Det ville jeg ha elsket! Jeg føler at det bare må skje. Kanskje jeg foreslår det for Darren. Hun kun være som en slags luftspeiling. Emily går forbi et vindu og i refleksjonen ser hun Carrie, men så er det egentlig henne selv. Og hun bare: ‘Hæ?’ – det tror jeg ville vært helt fantastisk».

Carrie in Paris? Hun har i det minste fransk genser.

Les også: 6 filmer og serier vi gleder oss til

Siste saker

Mest lest nå
Les mer