Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Vita får nye eiere

Konkursrammet norsk kosmetikkjede får nye eiere

Stenger flere butikker.

Mandag kom nyheten om at Cosmetics Group som eier Vita og Loco har levert inn konkursbegjæring. Det skjer etter at den norske kosmetikkjeden har arbeidet med en ny strategi blant annet ved å slå sammen merkevarene Vita og Vita Exclusive.

Nå er det klart at restruktureringsselskapet Jotunfjell Partners blir de nye eierne av Vita. De har kjøpt varelager og rettighetene til varemerket. Det melder Dagens Næringsliv.

– Vita var gjennom mange år en stor suksess i det norske markedet for kosmetikk og velværeprodukter og har fremdeles mange av de flinkeste og faglig beste folkene i bransjen. Vårt mål er å gjenvinne denne ledende posisjonen sammen med dem ved å gå tilbake til røttene, finne frem til det beste av det som var, og gjøre kvalitetsprodukter lett tilgjengelig for kundene til svært konkurransedyktige priser, sier Kristoffer Olsen, styreleder i Jotunfjell Partners i en pressemelding.

Selskapet skriver videre at de har som mål å videreføre så mange butikker og arbeidsplasser som mulig, men at det allerede nå er klart at en del butikker vil stenge.

De nye eierne vil avvikle lavpriskonseptet Loco, som ble startet opp for å konkurrere om en yngre målgruppe.

Snart stenger de 24 butikkene dørene, så snart lageret er tømt og varene solgt. Konkursutsalget starter umiddelbart i alle Loco-butikker.

De nye eierne vil også skille ut de beste tidligere Vita Exclusive-butikkene i et eget selskap, som vil drives videre under nytt navn, ifølge Dagens Næringsliv.

Jotunfjell Partners har spesialisert seg på varehandel og restrukturering i handelsbransjen. De eier selskaper som Gullfunn, Elite Foto og Rygge Flyplass, ifølge E24.

Les også: Ny kleskjede konkurs i Norge

Siste saker

Mest lest nå
Les mer