Virgil Abloh lanserer ny, permanent herrelinje for Louis Vuitton

Virgil Abloh lanserer ny, permanent herrelinje for Louis Vuitton

Se bildene her.

Det var utvilsomt et kontroversielt valg da Off-White-grunnlegger Virgil Abloh ble utnevnt til ny kreativ leder for Louis Vuittons herrekolleksjoner rundt påsketider i fjor. Helt overraskende var det likevel ikke ettersom linken mellom streetwear og luksus lenge har stått sterkt.

Nå lanserer Virgil Abloh en helt ny, permanent herrelinje for det franske luksusmotehuset.

Den har fått navnet Staples Edition by Louis Vuitton, og lanseres allerede i vår. Kolleksjonen er en basekolleksjon med garderobeklassikere i materialer som bomull, kasjmir, denim og skinn. Fargene er holdt nøytralt i blant annet off-white, taupe og grått, blått og sort.

Kolleksjonen omfatter både ready-to-wear, sko og tilbehør og har fire kjennetegn; Louis Vuitton-logoen i metall sydd inn i materialet, en manual for hvordan man skal brette plagget, broderte knapper og detaljer med det klassiske lyse skinnet.

Abloh viste nylig motehusets hovedlinje og FW19-kolleksjon under herremoteuka i Paris. Den ble tatt langt bedre imot enn debutkolleksjonen i fjor sommer som til tross for lunken kritikk ble revet ut av butikkhyllene.

Alle bilder via Louis Vuitton.

Les også: Castet treåring til sin første Louis Vuitton-kampanje