Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Vintips fra Renée Reif
Foto: privat

Vintips og musikkfavoritter til helgen: Renée Reif

DJ-en deler sine diggeste vintips.

Endelig fredag!

I Melk & Honnings nye spalte spør vi en mote- eller kulturpersonlighet om digge vintips og ikke minst musikkfavoritter, perfekte til helgen.

Denne gangen har vi tatt en prat med DJ Renée Reif.

Her er hennes beste vintips og musikkfavoritter til helgen.

Les også: Vintips og musikkfavoritter til helgen: DJ Fredfades

Kom med noen digge vintips, Renée?

Champagne: A.D. Coutelas Origin’ Brut

Hvorfor?

– Jeg elsker champagne. Hør på disse ordene: Kremet, smør, kjeks, brøddeig. Nam. Denne er jo rimelig til champagne å være, men synes liksom man får mye for pengene. En go to her i huset. 

Sjekk den ut her.

Hvitvin: Belluard Les Alpes 2018

Hvorfor?

– Denne smakte jeg første gang på et av mine favorittsteder, Nektar Vinbar, og syntes den var riktig så deilig.

– Den vekker noen veldig spesifikke assosiasjoner i meg som jeg enda ikke har klart å finne en presis beskrivelse for. Det slår inn i ettersmaken. Litt brent smør, litt nøtt (selv om du ikke finner noen av disse stikkordene på polet sine nettsider). Shortbread? Peppernøtt? Bunnen på ostekaka? 

Sjekk den ut her.

Rødvin: Au Bon Climat La Bauge Au-dessus Pinot Noir

Hvorfor?

– Bløt, saftig, røde bær. Sånn jeg liker det. 

Sjekk den ut her.

Vintips
Vintips fra Renée Reif.

3 låter som betyr helg:

Hva er fredagslåten din?

Paténipat av Charlotte Adigéry er en frekk fredagslåt som har drivet man trenger for å sette stemningen for resten av helgen. Den kan jeg både høre i headsettet på vei hjem fra kontoret, og så på nytt igjen på dansegulvet senere på kvelden (om det er jeg som bestemmer musikken riktignok).

Les også
STILORAMA: Sara Flaaen Licius

Hva hører du på når det lørdag?

Idontknow av Jamie XX. Rett og slett fordi den er helt spinnvill. Når den plutselig løper avgårde et drøyt minutt ut i låta kan man liksom ikke annet enn å løpe etter. Enten om det er på klubben eller på gymmen. Og om man skal ut og gjøre ærender, gjør man dem veldig effektivt med denne i bakgrunnen.

Hva er låten for vidunderlige/grusomme søndag?

– Søndag er jo en liten luring. Er dagen vidunderlig hører jeg gjerne på Slip Away av Perfume Genius. Det er en deilig låt å flyte rundt til. Føler man seg ekstra spretten kan man oppgradere til Mura Masa sin remix.

– Om jeg er litt mer skjør og følete hører jeg på Jessie Ware sin Adore you. En vakker sang med et lydbilde som pirker i overflaten av søndagsangsten uten å dra deg helt inn i det. Og om man bare vil ha en klem av en låt blir det Jag gir dig min morgon av Fred Åkerström. Der fikk dere tre for én.

Les også: Dette er musikerens favorittviner

Siste saker

Mest lest nå
Les mer