victorias secret getty images

Foto: Getty Images

Victoria’s Secret avlyser årets show

Etter mye trøbbel i paradiset.

Det siste året har undertøysgiganten Victoria’s Secret mildt sagt støtt på flere humper i veien. Etter kommentaren «Om vi burde ha transseksuelle modeller i showet? Nei, det synes jeg ikke. Hvorfor det? Fordi showet er en fantasi», fikk merket i november 2018 stor kritikk. Resultatet var at toppsjefen for Victorias Secret måtte gå.

Og ikke nok med at showet fikk krass kritikk i forkant; fjorårets undertøysshow det med dårligst seertall noensinne.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Shanina Shaik. Foto: Getty Images

Her hjemme i Norge har Victorias Secret også flere år blitt nominert til ungdomsorganisasjonen Press sin verstingpris Årets Gullbarbie.

Og de dårlige nyhetene bare fortsetter for Victoria’s Secret. Tidligere har det blitt spekulert i om årets VS-show fremdeles ville bli holdt, men ikke bli sendt på TV.

I dag, onsdag, kunne dog Victoria’s Secret-modell Shanina Shaik bekrefte for australske Daily Telegraph at det ikke blir noe undertøysshow i år.

Shaik har selv vært ambassadør for undertøysmerket i en årrekke. Hun gjorde sin debut på catwalken første gang i 2011. Det skriver Harper’s Bazaar.

«Dessverre vil det ikke bli noe Victoria’s Secret-show i år. Det er helt uvant for meg, for på denne tiden av året pleier jeg egentlig å trene som en engel».

Dette forteller modellen til Daily Telegraph. 28-åringen understreker dog at hun ikke tror dette blir en permanent beslutning, men at de avlyser årets show for å finne nye veier. Hun legger til at hun mener det er det beste showet i verden.

Les også: Frida Aasen: – Det hender at man tenker «er det verdt det?»