Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Tre store butikkåpninger i Oslo

2017 ser ut som et spennende år for Oslos nye shoppingsstrøk i Prinsens gate med tre nye, store butikkåpninger rett rundt hjørnet.

Amerikanske Rag & Bone og det franske luksusmerket Isabel Marant vil i løpet av den neste tiden åpne flaggskipsbutikker på rad og rekke i området. Det ryktes også om at nok et fransk luksusmerke skal åpne en flaggskipsbutikk tvers over gata fra de andre nyåpningene på sensommeren.

Rag & Bone er den første butikken som skal åpne dørene allerede 17. mars. Det New York-baserte merket satser nå utenfor USA og dette blir den tredje butikken i Europa, og den aller første i Skandinavia. De to andre butikkene er lokalisert i London. Med adresse i Prinsens gate er på 89 kvadratmeter og vil tilby et fullstendig utvalg av både dame- og herrelinjen, samt sko, vesker og øvrig tilbehør.

Rett ved siden av Rag & Bone åpner det franske luksusmerket Isabel Marant, som er kjent for sitt feminine og typisk franske design. Butikken skal åpne i slutten av denne måneden. Isabel Marant har fra før flaggskipsbutikker i Danmark, Frankrike, Spania og England. Butikken vil føre Isabel Marant sine kolleksjoner, samt underlinjen Isabel Marant Étoile som er litt rimeligere i pris.

 

Les også: Stress med ny butikk – se bilder og les om den nye satsningen

 

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer