Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Vi har tekstet med Julie varner om jobb, kjærlighet og partysesongen. (Foto: Privat)

STILORAMA: Julie Varner

– Den ene dagen kan jeg inspireres av min oh so coole lillebror, den neste av et hotell jeg har sett, sier Varner til Melk.

I denne spalten intervjuer Melk & Honning spesielt utvalgte personer om deres inspirasjon, bomkjøp, yndlingsplagg og hva som står øverst på ønskelista.

I ukens Stilorama får du lese om Julie Varner.

Hun er 27 år gammel, bor sammen med samboeren i Oslo og jobber i Bik Bok som Concept & Collaboration Manager. Varner er også influencer med 22k følgere.

Les også: STILORAMA: Tine Andrea Lauvli

Beskriv stilen din med tre ord?  

– 3 ord er ikke mye gitt. Men: feminin, sporty, (litt) oversized?

Hvem er ditt norske og hvem er ditt internasjonale stilikon? 

– Dette er vanskelig, jeg inspireres av så mangt. Ikke bare mennesker, men også omgivelsene jeg befinner meg i. Den ene dagen kan jeg inspireres av min «oh so coole» lillebror, den neste av et hotell jeg har sett.

– Men når det kommer til stilikoner, så inspireres jeg både av venninner, kolleger og utallige rå damer på Instagram. Pernille Teisbæk er en all-time favoritt. Her hjemme synes jeg det er vanskelig å velge en! 

STILORAMA: Julie Varner

Hvilken by gir deg mest inspo?

– London med en delt andreplass på Los Angeles og New York.

– Liker at det er «lov» å være flink der, og at det å være deg selv hylles fremfor å bli stilt spørsmålstegn ved.

Hva er din «hverdagsuniform»? 

– Jeans, oversized blazer, masse gullsmykker, sneakers eller sandaler. Og så en veske med god plass til alt jeg «trenger». 

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Hva har du på deg på fest? 

– Jeg går som regel all in jeg, uansett anledning. Glitter, farger, skulderputer; jeg elsker å pynte meg og mener det er svært viktig å gjøre i blant. Det gjør noe med deg! 

STILORAMA: Julie Varner

Hva er det kjæreste du har i garderoben? 

– En lang kremfarget silkekjole med cups som jeg har arvet av mamma (ærlig talt tror jeg at jeg stjal den på et tidspunkt.) Jeg føler meg alltid like fin i den og jeg har både hatt på meg den på galla og middag på stranden. Nå har den dessverre revnet på fem forskjellige steder, så jeg prøver å redde den hos skredder as we speak. Fingers crossed! I tillegg må jeg jo si bunaden min som bestemor har sydd.  

Hva er ditt største bomkjøp? 

– Vanskelig å si. Alt til sin tid i guess? Stilen min er i konstant utvikling, så om jeg ser tilbake har det vært MANGE bomkjøp. Men det føltes jo riktig der og da. 

Hvilket dyrt kjøp angrer du mest på? 

– Kjøpte meg chunky sneakers fra Balenciaga rett før Korona kicket inn. De ble aldri noe for meg! Utenom det ble jeg litt i overkant influenced da jeg bodde i London. Endte opp med en real runde på Tise da jeg flyttet hjem igjen. Føltes cool der og da. 

Du har fem minutter før du må løpe ut av døra! Hva gjør du? 

– Oversized suit, t-skjorte og sneakers. Deretter setter jeg håret I en bun eller flette, sprayer på en god parfyme og tar på litt solpudder. Da er jeg alltid good to og!

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Hva står på ønskelisten din akkurat nå? 

– En tur til mitt andre hjem, Mallorca. Og en kjole fra Cecilie Bahnsen.

Hvilken trend kan Norge ta en pause fra nå? 

– Joggis! Den kan vi legge på hylla for en stund.

Minimalist eller maksimalist? 

– Minimalist i hverdagen, maksimalist på fest.

Kendall eller Kylie Jenner? 

– Definitivt Kendall.

Bottega Veneta eller Balenciaga?  

– Bottega.

Hva kommer du til å kle deg i sommeren 2021? 

– Jeg har skikkelig lyst på en suit i en deilig sommerfarge til jobb, kanskje i lin? Utenom det er jeg en ekte kjolejente på sommeren, så lange florlette eller heklede kjoler er tingen for meg de neste månedene.

Foto: Via Instagram @ julie_varner

Les også: STILORAMA: Josefine Vogt

Siste saker

Mest lest nå
Les mer