Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Stilorama Josefine Vogt
(Foto: Instagram @josefinevogt)

STILORAMA: Josefine Vogt

Hun beskriver stilen sin som fargerik, ung og komfortabel.

Asker-jenta Josefine er 23 år gammel og studerer tjenestedesign i Oslo. Hun elsker mote, interiør og å bli inspirert av andre mennesker.

Beskriv stilen din med tre ord? 

– Fargerik, ung og komfortabel.

Hvem er ditt norske stilikon?  

– Hmm jeg har egentlig ikke et norsk stilikon. 

Stilorama Josefine Vogt
Josefine Vogt beskriver stilen sin som fargerik, ung og komfortabel. (Foto: Instagram @josefinevogt)

Hvem er ditt internasjonale stilikon?

– Mitt internasjonale stilikon er Hailey Bieber, eller stylisten hennes Maeve Reilly.

Hvilken by gir deg mest inspo?

– Føler ikke jeg har vært i mange nok byer til å kunne svare på dette spørsmålet, men hittil vil jeg si København er en by med mye god stil. 

Hva er din «hverdagsuniform» på hjemmekontoret?

– Har et par joggebukser fra merket my mum made it som jeg ELSKER! De er superkomfortable og superbaggy. Jeg har de selvfølgelig også i noen størrelser større enn min originale størrelse. Oventil blir det mye collegegensere. Hadde heldigvis en super obsession med vintage collegegensere som Prinsesse Diana gikk med på 90-tallet så kjøpte meg en haug fra Etsy.

(Foto: Instagram @josefinevogt)

Hva gleder du deg mest til å ha på på fest igjen? 

– Pene klær man elsker og som egentlig ikke egner seg å sitte i, så man står og danser hele kvelden. 

Hva er det kjæreste du har i garderoben? 

– Jeg elsker collegegensere og farger! Jeg har en blå collegegenser fra Sporty and Rich som jeg er superfan av. Jeg går aldri lei fargen – har prøvd å finne den type blåfarge uten hell. Ellers er jeg også veldig forelsket i mine nylig kjøpte Levis 501 jeans fra Etsy! 

Stilorama Josefine Vogt
(Foto: Instagram @josefinevogt)

Hva er ditt største bomkjøp? 

– Kanskje det å kjøpe to megalange pyntekjoler til flere tusen på salg? Det var litt unødvendig. Litt trist å kjøpe noe så dyrt når jeg egentlig aldri er på fester eller middager hvor det skulle bli brukt. Men det var supersalg, og jeg elsker merket – så jeg slo til. Får håpe noen venner gifter seg snart. 

Hvilket dyrt kjøp angrer du mest på?

– Det var de pyntekjolene da…

Du har fem minutter før du må løpe ut av døra; Hva gjør du?

– Slenger på meg Levis 501, collegegenser, Airforce 1, en ny grønn kåpe fra Bydreams og maske.

Josefine Vogt sverger til farger. (Foto: Instagram @josefinevogt)

Hva står på ønskelisten akkurat nå?

– Levis 501 jeans hehe. Jeg har kjøpt to stykker, men er fortsatt på utkikk etter et par som sitter PERFEKT. 

Hvilken trend kan Norge ta en pause fra nå?

– Det vet jeg ikke.

Minimalist eller maksimalist? 

– Mer maksimalist. Elsker interiør med kule fasonger og farger, og det samme med stil. Kan selvfølgelig ha et ensfarget antrekk her og der, men personlig liker jeg best når det skjer mye. 

Stilorama Josefine Vogt
(Foto: Instagram @josefinevogt)

Kendall eller Kylie Jenner? 

– Kendall.

Celine eller Gucci? 

– Jacquemus.

Hvordan ser 2021 ut for deg stilmessig? 

– Jeg har lyst til å få tak i noen kule jakker, rare former på plagg oventil og en enda større kolleksjon med baggy bukser. Har heller ikke kjøpt meg nye sneakers på en god stund så det gleder jeg meg til å få inn i 2021!

Les også: STILORAMA: Nikolai Danielsen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer