Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
STILORAMA med Tine Andrea Lauvli
(Foto: Instagram @tineandreaa)

STILORAMA: Tine Andrea Lauvli

– Jeg har et gullsmykke som jeg arvet fra min bestemor som er noe av det fineste jeg eier.

Influencer Tine Andrea Lauvli er 30 år og bor på Grünerløkka i Oslo. Hun har vært en del av motebransjen siden hun var 15 år.

Beskriv stilen din med tre ord?  

– Jeg tror stilen min består av flere ord fra dag til dag og årstid til årstid. Men kanskje komfortabel, litt vintage og noe oversized? 

Hvem er ditt norske stilikon? 

– Det er vanskelig å velge én person da jeg blir inspirert av så mange. Alt fra musikere til andre moteprofiler, kunstnere, artister og kreative sjeler. De inspirerer meg på så mange forskjellige måter. Alt fra klær til interiør, farger, humør og tankegang. 

Tine Andrea Lauvli beskriver stilen sin som komfortabel, vintage og oversized. (Foto: Instagram @tineandreaa)

Hvem er ditt internasjonale stilikon?

– Igjen – det er så mange som inspirerer meg. Når man har Instagram for sine føtter blir inspirasjonskilden veldig stor, og jeg kan ta meg selv i å scrolle i timesvis på forskjellige kontoer verden over.

Hvilken by gir deg mest inspo?

– De inspirerer meg så forskjellig! København er kanskje på topplisten her, da jeg elsker den «har bare slengt noe på»-stilen, og hvor janteloven ikke lever i like stor motemessig grad som her i Norge. Jeg har også en kjærlighet for Paris hvor stilen er så enkel og chic. 

Tine Andrea Lauvli inspireres av stilen i København og Paris. (Foto: Instagram @tineandreaa)

Hva er din «hverdagsuniform» på hjemmekontoret?

– Nei altså, det blir joggedressen og tøfler, hehe. Kommer ikke unna, gitt! Det er altfor komfortabelt til å ikke gå med hjemme. Men jeg føler meg automatisk litt mer pyntet når jeg har på smykkene mine, så de er som oftest på.

Hva gleder du deg mest til å ha på på fest igjen? 

– Hæler! Jeg må nok ha en øvingstime her hjemme for å sjekke «if I still got it». Det begynner å bli en stund siden nå. Så det blir utrolig godt å kunne ta på seg noe litt mer pyntet for å gå ut og drikke drinker med jentene. Eller gå på middags-date igjen med kjæresten.

(Foto: Instagram @tineandreaa)

Hva er det kjæreste du har i garderoben? 

– Det er flere ting. En vintage, blå Dior-kåpe som jeg kjøpte på Ebay da jeg var 20. Den blir nok med meg hele livet. Jeg har også et gullsmykke som jeg arvet fra min bestemor som er noe av det fineste jeg eier. Og en liten gullring som jeg har fått av min mor som jeg ikke har tatt av på veldig mange år. 

Hva er ditt største bomkjøp? 

– Altfor store Stella McCartney-sko. Men fine var de! 

Hvilket dyrt kjøp angrer du mest på?

– Et par Givenchy-sko. De var altfor høye for meg, så jeg kan ikke gå i de. Men de er kule på bilder da hehe.

(Foto: Instagram @tineandreaa)

Du har fem minutter før du må løpe ut av døra; Hva gjør du?

– Da tar jeg på meg en t-skjorte, dressbukse og dressjakke, sneakers og slenger veska over skulderen. Jeg har som oftest en leppestift og en øyenbrynskam i den. Og forhåpentligvis et par nøkler. 

Hva står på ønskelisten akkurat nå?

– Middag med alle jentene mine. Det føles som det er altfor lenge siden, og det er det også. Mer materialistisk så er det nok et par Hermes slingback-sandaler til sommeren. Blir nok en liten bursdagsgave til meg selv når den dagen kommer.

Hvilken trend kan Norge ta en pause fra nå?

– Canada Goose-parkasen. Please!

(Foto: Instagram @tinenadreaa)

Minimalist eller maksimalist? 

– Miksimalist. En fin blanding. 

Kendall eller Kylie Jenner?

– Kendall mote-messig, Kylie business-messig. 

Tine Andrea Lauvli beskriver seg selv som en blanding av maksimalist og minimalist. (Foto: Instagram @tineandreaa)

Celine eller Gucci? 

– Old Celine, new Gucci. 

Hvordan ser 2021 ut for deg stilmessig? 

– Usikker. Jeg får prøve å tørke litt støv av klesskapet og se hva som dukker opp. Men jeg gleder meg til vår og sommer hvor jeg kan begynne å ta frem litt flere kjoler og fine sko. Og forhåpentligvis kjenne litt mer på frihet igjen!

Les også: STILORAMA: Dette er hverdagsplaggene hun sverger til

Siste saker

Mest lest nå
Les mer