Brad Pitt sin modellkjæreste Nicole Poturalski svarer nettrollene

Foto via Instagram/nico.potur

Slik svarer Brad Pitt sin modellkjæreste Nicole Poturalski nettrollene

Tar et oppgjør med haterne.

I høst ble det klart at Brad Pitt har funnet kjærligheten på nytt med den 27 år gamle tyske influenceren og modellen Nicole Poturalski.

Nå langer hun ut mot nettrollene og haterne på sosiale medier.

Artikkelen fortsetter under annonsen

På sin Instagram Stories konfronterer 27-åringen det hun beskriver som «giftig oppførsel», og spør hva som egentlig er poenget med å skrive hatefulle kommentarer i kommentarfeltet. Godt poeng!

Videoene er på tysk, men heldigvis med engelske captions. Til en av videoene skriver hun:

«Hei dere, jeg har lurt i evigheter på hvorfor folk legger igjen hatefulle kommentarer? Hvorfor? Hva er grunnen? Sånn generelt vil jeg gjerne prøve å forstå tankerekken her. Fordi jeg skjønner det bare ikke. Det er så frekt og trist for de som kommenterer»

«Bare la være å følge folk du ikke vil se eller la være å like innholdet deres. Enkelt og greit. Så bare vær grei og snill. Prøv», skriver hun.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Brad Pitt sin modellkjæreste Nicole Poturalski på catwalken for Hugo Boss under Milan Fashion Week
Brad Pitt og Nicole Poturalski er Hollywoods nye it-par. Foto: Steve Granitz/WireImage og Instagram/@nico.potur. Collage: Melk & Honning

Under moteuken i Milano tidligere i høst gjorde Poturalski comeback på catwalken for Hugo Boss – dog uten Brad Pitt blant publikum.

De to ble først sett sammen allerede i fjor sommer. Poturalski skal fortsatt være gift med sin 68 år gamle ektemann Roland Mary, men har etter sigende et åpent forhold. Sammen har de sønnen Emil (7). Brad ble skilt fra eksen Angelina Jolie i 2019. De to har seks barn sammen; Maddox (19), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) og tvillingene Knox og Vivienne (12). I oktober møtes de i retten for å avgjøre foreldreretten.

Skjermdump fra Instagram/@nico.potur

Les også: Gjett den absurde prislappen på Kylie Jenners nye veske