Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kylie Jenner flasher sin pengebruk nok en gang - denne gangen har hun er Hermes-veske til millioner av kroenr
Foto via Instagram/@kyliejenner

Prislappen på Kylie Jenners nye Birkin-veske er absurd

Flasher sin rikdom atter en gang.

Kardashian/Jenner-familien er ikke fremmed for pengeskryt. Det har de fått mye kritikk for, særlig den siste tiden. For mens verden er i global krise med stor økonomisk usikkerhet på grunn av korona, fortsetter søstrene å bruke penger og ikke minst vise frem sin rikdom på sosiale medier.

Kylie Jenner fikk nylig pes for å ha postet et bilde av datteren Stormi (2) med en skolesekk med en prislapp på 12 000 dollar, tilsvarende i overkant av 111 300 norske kroner.

Det virker ikke å ha gått særlig inn på 23-åringen, som nylig postet et bilde av neglene sine som matchet hennes nye veske – eller var det omvendt – en Hermès Birkin bag i krokodilleskinn med diamanter.

Foto via Instagram/@kyliejenner

«Måtte bare ha disse for en shoot. Elsker de egentlig, kanskje jeg beholder dem», skriver hun i caption til bildet som i skrivende stund har nærmere 4,5 millioner likes.

Vesken er ifølge en ekspert Page Six har snakket med sannsynligvis verdt rundt 300 000 dollar. Det tilsvarer nærmere 2,8 millioner kroner.

Det er ikke den eneste av de svindyre veskene Kylie Jenner eier. Hun har blant annet den sjeldne Himalaya-vesken fra det franske luksusmotehuset, kjent som «verdens dyreste veske». I 2017 ble en slik veske med diamanter solgt på auksjon for 382 000 dollar, mer enn 3,5 millioner kroner i dagens kurs.

Også Kim Kardashian og ektemannen Kanye West har fått gjennomgå for sitt pengeskryt den siste tiden.

Kylie Jenner er kjent for å flashe sin pengebruk. Foto via Instagram/@kyliejenner

Les også: Nye bilder av Kim Kardashian overrasker

Siste saker

Mest lest nå
Les mer