Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Brad Pitt sin modellkjæreste Nicole Poturalski på catwalken for Hugo Boss under Milan Fashion Week
Foto: Steve Granitz/WireImage og Instagram/@nico.potur. Collage: Melk & Honning

Brad Pitt sin modellkjæreste Nicole Poturalski er tilbake på catwalken under Milan Fashion Week

Satt Brad blant publikum?

Tidligere i høst ble det klart at Brad Pitt har funnet kjærligheten på nytt med den 27 år gamle tyske influenceren og modellen Nicole Poturalski.

Under moteuken i Milano nå gjorde hun comeback på catwalken for Hugo Boss. Berlin-jenta har gjennom årene vært avbildet i flere magasiner, men har ikke hatt mange opptredener på catwalken.

Poturalski hadde på seg en lang kjole med krage, chunky sandaler og pastellgrønne armbånd. På Instagram delte hun et bilde fra catwalken med sine snart 230 000 følgere med caption: «Jeg drømmer fortsatt om denne perfekte visningen».

Brad Pitt sin modellkjæreste Nicole Poturalski gjør comeback på catwalken
Nicole Poturalski på catwalken for Hugo Boss. Foto via Instagram/@nico.potur

Ifølge Page Six skal ikke Brad Pitt ha vært blant publikum under visningen i Milano.

Følgerskaren til 27-åringen skyter fart. Da våre venner i 730.no skrev om henne i slutten av august hadde hun 117 000 følgere. Nå er hun oppi 228 000. Det er nesten en dobling på en knapp måned.

De to ble først linket sammen i fjor sommer. I november i fjor ble de spottet sammen på en Kanye West-konsert etter at de skal ha møttes på en restaurant i Tyskland eid av Poturalskis 68 år gamle ektemann Roland Mary. De to har vært gift i åtte år – og skal etter sigende være det enda, men har et åpent forhold skriver Page Six. Sammen har de 7 år gamle Emil.

Brad på sin side ble skilt fra eksen Angelina Jolie i 2019. Sammen har de seks barn; Maddox (19), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) og tvillingene Knox og Vivienne (12). I oktober møtes de to i retten for å avgjøre foreldreretten.

Les også: Kylie Jenners thirst trap får sjuke konsekvenser

Siste saker

Mest lest nå
Les mer