Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Sjekk Kylie Jenners ville skigarderobe

Sjekk Kylie Jenners ville skigarderobe

Prislapp? Nærmere 150 000 kroner.

Det er ingen tvil om at det for mange er minst like viktig hva man har på seg – både i og utenfor løypene – som det å faktisk bedrive vintersport. Og ikke minst, dele det i sosiale medier.

Det vet Kylie Jenner (22) som deler bilder av sine ville skiantrekk med en prislapp på 16 000 dollar, nærmere 150 000 norske kroner.

Beauty-mogulen postet en rekke bilder på sin Instagram-konto til sine 152 millioner følgere av seg selv og venninnen fra det som skal være datteren Stormi (1) sin første hyttetur.

View this post on Instagram

took my bitch to the snow ⛄️

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

På det ene bildet har 22-åringen på en hvit jumpsuit fra Naked Wardrobe med en prislapp på 62 dollar i tillegg til pulsvarmere i kaninpels fra Chanel til den nette sum av 1050 dollar – per stykk, matchende muffe til 2500 dollar og Chanel-øreringer til 995 dollar.

https://www.instagram.com/p/B5yFBFOH8vz/

Det kan virke som om Kylie foreløpig har unngått det aller største tilbakeslaget når det kommer til å ikle seg pels.

Chanel er forøvrig blant motehusene som nå dropper bruk av pels – og eksotisk skinn – i sine kolleksjoner.

View this post on Instagram

Elsa who?

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Senere delte Kylie et annet antrekksbilde – denne gangen i en sort høyhalser med skinnbukser, Chanel-ørevarmere og lange lammeskinnshansker fra Chanel med en prislapp på 850 dollar.

https://www.instagram.com/p/B5tknFAn0Ag/

På sin Instagram Stories postet hun senere et bilde av et bord dekket med tilbehør signert Chanel, Fendi og Prada, nærmere bestemt Chanel-hansker til 650 dollar, skibriller til 950 dollar, quiltede hansker og ørevarmere i kaninpels til 2500 dollar samt Fendi-goggles til 690 dollar, Fendi-moon boots til 990 dollar og to par Prada-boots i sort og hvitt til 1250 dollar hver.

Foto via @kyliejenner / Instagram

Hun postet også et bilde foran peisen iført Fendi fra topp til tå. Dynejakken og snow bootsene har en prislapp på rundt 4000 dollar, i overkant av 35 000 norske kroner.

Foto via @kyliejenner / Instagram

Kylie delte også bilder av datteren som stod på snowboard for første gang.

Les også: Har Kim Kardashian allerede skapt neste års store trend?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer