Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Se Kim Kardashian-West sin nye favoritttrend. Foto:Getty
Kim Kardashian-West har en ny favorittrend? Se hvilken her. Foto: Lars Niki/ Stringer for Getty

Har Kim Kardashian-West allerede skapt neste års store trend?

Stilte i mønsteret fra topp til tå under Dior-visning.

Tirsdag kveld var det stort oppmøte av både kjendiser og motepersonligheter da Dior, med kreativ direktør Kim Jones i spissen, viste sin Pre-Fall 2020 herrekolleksjon i Miami, Florida for første gang.

En av stjernene på den for anledningen grønne løperen var Kim Kardashian-West. Hun var iført slangeskinnsmønster fra topp til tå – og med en spesialutgave av Diors it-veske i slangeskinn og metall.

Jones hadde på forhånd sendte Kim en versjon av den allerede hypede saddlebag. Vogue skriver at superstjernen valgte å bygge hele antrekket rundt vesken.

Det bestod av en body fra hennes eget merke Skims, et par pytonslangemønstrede Gucci-bukser med sleng og snøredetaljer – i kombinasjon med et par støvletter fra ektemann Kanye Wests Yeezy.

Prikken over i-en var en Dior Men’s pre-fall 2020 kåpe i krem og burgunder. Og ikke minst det som ifølge Kim var «den sykeste» vesken i blått slangeskinn med metalldetaljer.

Superstjernen delte hele antrekket på vei til visningen, og skrøt hemningsløst av vesken til sine 153 millioner følgere på sosialemedier.

Jeg kan ikke få sagt nok hvor crazy denne vesken er!

Kim Kardashian-West i slangeskinnsmønster under Dior Men-visningen i Miami
Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Dior Men

Slangeskinnsmønster har allerede gjort sitt inntog i motebildet i år, men det kan altså virke som om trenden fortsetter. For som Vogue påpeker: Der Kim Kardashian-West går, går main stream-markedet. Og der Kim Jones går følger motebransjen. Dermed ligger alt til rette for at den dynamiske duoen har stor påvirkningskraft hva gjelder nettopp trender.

Les også: Kanye West setter en stopper for Kim Kardashians sminking av North (6)

Les også
STILORAMA: Gine Margrethe

Siste saker

Mest lest nå
Les mer