Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Se hvem som dukket opp front row på London Fashion Week

Gjorde overraskende gjesteopptreden på motevisning.

Sesongens fashion weeks er godt i gang. New York er nettopp avsluttet, London begynte forrige fredag og allerede i morgen onsdag er det klart for Milano før Paris avslutter det hele. Og selv om London bød på både designerdebuter, comebacks, fravær og ikke minst Christopher Baileys avskjed for Burberry, skjer ting også utenom catwalken. Nei, vi snakker ikke om gatemoten, men om front rowen.

Nærmere bestemt den under Richard Quinn-visningen som avsluttet LFW tirsdag kveld. Der satt nemlig Dronning Elizabeth (91) – mellom sin personlige kjoledesigner Angela Kelly og motedronning Anna Wintour. Det er den engelske dronningens første fashion week-opptreden front row noensinne. Vår favorittfotograf Ignat Wiig var tilstede under visningen.

Bildene har naturlig nok allerede gått sin seiersgang på sosiale medier. At det var nettopp Quinns visning Dronningen var gjest på var selvsagt ikke tilfeldig. Hun overrakte nemlig den britiske designeren, utdannet ved moteskolen Central Saint Martins i 2016, Dronning Elizabeth IIs pris for britisk design – en pris organisert av Kelly og British Fashion Council.

Richard Quinn London Fashion Week

Dronning Elizabeth overrakk prisen til Richard Quinn. Foto: Ignat Wiig.

Ved overrekkelsen sa Dronningen at prisen «er en anerkjennelse av den britiske moteindustrien» og «en hyllest til en hel industri», skiver The Guardian. Til avisa forteller Quinn at opplevelsen var surrealistisk. Han omtaler også den engelske dronningen som «et moteikon».

Se bilder fra visningen her:

Foto: Ignat Wiig

Les også: Dette kan du forvente fra Milano Fashion Week

Åpningsbilde via @theroyalfamily/Instagram. 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer