Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Norske Vetle Emile Majambere i Chanel Pharrell-kampanjen

Se norske Vetle Emile for Chanel

På kampanjebildene for det franske luksusmotehusets første gjestedesignersamarbeid noensinne.

De norske modellene fortsetter å imponere internasjonalt.

Nå er Vetle Emile Majambere blant ansiktene i den nye Chanel-Pharrell-kampanjen.

Les også: Norske Jeenu har allerede gått 16 visninger så langt i år

– Karl er et ikon for meg

Majambere la selv ut kampanjebildet på sin Instagram fredag.

https://www.instagram.com/p/Bvlz3u0pMHD/

Han er i godt selskap med navn som Alton Mason, Anok Yai, Adesuwa Aighewi og Soo Joo Park

– Det at jeg er blant få mannlige og også mørke modeller som har jobbet med Chanel slo meg ut kjapt. Og dét på Chanels aller første capsule-kolleksjon i samarbeid med Pharrell. Den er en hyllest til blant annet gender fluidity og individualitet med en futuristisk vibe, forteller Majambere til Melk & Honning.

– Jeg fikk aldri møtt Karl personlig, men han er et ikon for meg og var en gatekeeper innen haute couture. Dette var et av de siste prosjektene han jobbet på. Det at folk fra ulike bransjer og kulturer går sammen for å skape dette konseptet betyr så mye og gjør at jeg føler meg ekstra beæret.

Modellagent hos Team, Alexander Norheim forteller til Melk & Honning at de er stolte over Majambere.

– Vetle har jobbet hardt for dette, og det er virkelig vel fortjent.

Fra Chanel-Pharrell-kampanjen.

Første gjestedesignersamarbeid

Nyheten om den amerikanske rapperen, låtskriveren og produsenten Pharrell Williams’ samarbeid med Chanel kom i fjor vinter da det ble klart at han skal designe en hel kolleksjon for det erkefranske luksusmotehuset.

Med det er Williams, som de siste årene har vært ambassadør og kampanjemodell for det franske motehuset, den første gjestedesigneren i Chanels historie.

Les også
Luksusnettbutikkene har fått sansen for norske Kolours Jewelry

Kampanjebildene pluss en behind the scenes-video kom for bare få dager siden, men allerede i november i fjor debuterte Williams en knallgul hoodie med glitrende Chanel-utsmykning fra kolleksjonen.

Kolleksjonen ble sluppet eksklusivt i Seoul i forbindelse med åpningen av den nye Chanel-butikken torsdag. Fra 4. april er den også tilgjengelig i utvalgte Chanel-butikker over hele verden.

Debuterte for Louis Vuitton

Majambere, som er i stallen til Team Models her hjemme, debuterte på den internasjonale catwalken for Virgil Abloh og hans egen Louis Vuitton-debut i fjor.

Norheim sa til Melk & Honning den gang at Vetle stort sett hadde jobbet lokalt, og at han hittil ikke hadde gjort så mye internasjonalt.

– Dette er det første store showet han gjør, sa Norheim.

Majambere ble tidligere i år trukket frem som et av Norges nye modellhåp. Han har tidligere denne sesongen gått for blant andre Bobby Abley og danske Astrid Andersen i London, Buscemi i Milano og Yohji Yamamoto i Paris.

Hovedbilde via Chanel.

Les også: Tre norske modeller på catwalken for Balenciaga

Siste saker

Mest lest nå
Les mer