Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kanye West har tatt nye bilder av Kim Kardashian i Rick Owens
Kim Kardashian sitt vennskap overrasker. Foto via Instagram/@kimkardashian

Nye bilder av Kim Kardashian vekker oppsikt

Fotograferte kona iført Rick Owens.

Kanye West har med sikkerhet knipset en hel del av Instagram-bildene som kona Kim Kardashian West deler med sine nesten 190 millioner følgere.

Nå står han bak kameraet igjen, og denne gangen har Kimye teamet opp med Rick Owens og kona Michèle Lamy.

I bildeserien, som er forsidesak i det nye nummeret av Another Magazine, har firebarnsmoren prydet kroppen med smykkemerket Hunrod, et undermerke av Rick Owens. Lamy har på sin side blitt fotografert av ektemannen, iført Kims shapewearmerke Skims.

Den franske 76-åringen er en av moteverdenens mest gjenkjennelige og desidert mest eksentriske personer, med et røft uttrykk, sorte gevanter og grillz. Men nå viser hun frem en helt annen side av seg selv, der hun er mer avkledd enn man noensinne har sett henne.

Les også: Kim Kardashian lanserer hudpleie? Ser slik ut

Bilde av Kim Kardashian iført smykker fra Rick Owens

Lamy og Kim har visstnok vært venner siden de to møttes i Paris i forbindelse med moteuka i 2013. 39-åringen har båret custom Rick Owens ved en rekke anledninger.

I intervjuet med Another Magazine heter det at grunnen til at de ønsket å gjøre denne saken sammen, er fordi deres vennskap nettopp kommer så overraskende på mange. Lamy er elleve år eldre enn Kims mor Kris, og utad kan det virke som om de to har svært lite til felle – noe de avkrefter i intervjuet.

Bildene skal visstnok vise rastløsheten Lamy følte på under lockdown i Frankrike, mens Kim på sin side ønsket å fokusere på det å kjenne seg sårbar og tankefull.

Les også: Kanye for president? Se fem av Kim Kardashians mest førstedame-aktige antrekk

Siste saker

Mest lest nå
Les mer