Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Se bildene fra Chanel haute couture-visningen

Karl Lagerfeld hyllet Paris og Coco Chanel.

Haute couture-uken i Paris er godt i gang, og tirsdag formiddag var det Chanel med Karl Lagerfeld i spissen sin tur til å vise sin haute couture FW18/19-kolleksjon.

Karl Lagerfeld med modell Adut Akech Bior og Hudson Kroenig

Det er ikke uten grunn at det gjerne er knyttet skyhøye forventninger til det erkefranske luksusmotehusets visninger, og spesielt kanskje nettopp haute couture-visningene. De holdes tradisjon tro i Grand Palais i hjertet av Paris der det franske motehuset har vist sine kolleksjoner siden 2005.

Tidligere har kreativ leder Karl Lagerfeld blant annet omgjort stedet til en skog full av trær og høstløv, gangen før der en tropisk regnskog med fossefall, en romstasjon og et supermarked, og nå sist med konstruksjonen av et cruiseskip.

Denne gangen gjenskapte han området rundt Seinen for en parisisk atmosfære. Settet var designet som en liten spasertur gjennom den franske hovedstaden med bokboder bugnende med gamle motemagasiner og publikasjoner som en homage til Coco Chanel og også med replikaer fra hennes personlige bibliotek.

Også de 67 antrekkene som ble vist på catwalken speilet den parisiske dekoren og den kanskje ikke fullt så overraskende homagen til den franske hovedstaden som nærmest har blitt for en signatur å regne for Chanel.

Sammen med barnemodellen Hudson Kroenig lukket den sudanske modellen Adut Akech Bior showet – tradisjon tro i en ukonvensjonell brudekjole som denne gangen var pastellgrønn med høy splitt og paljetter.

Se bildene fra visningen her:

Siste saker

Mest lest nå
Les mer